Τραμπ: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του Αμερικανού προέδρου.

Το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν εξέδωσε πριν από λίγο η ιατρική ομάδα του Αμερικανού προέδρου, ο οποίος νοσηλεύεται σε στρατιωτικό νοσοκομείο προσβεβλημένος από κορονοϊό.

Η ιατρική ομάδα του Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι η κατάσταση της υγείας του συνεχίζει να βελτιώνεται και ότι θα μπορέσει να εξέλθει του νοσοκομείου ήδη από την Δευτέρα.

Ο Τραμπ παραμένει απύρετος από το πρωί της Παρασκευής, οι ζωτικοί του δείκτες είναι καλοί και η ηπατική και νεφρική λειτουργία κανονικές, ενώ έλαβε και δεύτερη δόση της αγωγής με Remdesivir.

Νωρίτερα, ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του Λευκού Οίκου, Ρόμπερτ Ο’ Μπράιεν, δήλωσε ότι ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αισθάνεται πολύ καλά και θέλει να επιστρέψει για να εργαστεί στον Λευκό Οίκο, αλλά θα παραμείνει στο νοσοκομείο.

«Μίλησα με τον επιτελάρχη (Μαρκ Μίντοους) σήμερα το πρωί και τα καλά νέα είναι πως ο πρόεδρος αισθάνεται πολύ καλά και πραγματικά θέλει να επιστρέψει στον Λευκό Οίκο και να επιστρέψει στη δουλειά, αλλά νομίζω ότι θα μείνει στο (νοσοκομείο) Ουόλτερ Ριντ τουλάχιστον για άλλη μία χρονική περίοδο», είπε ο Ο’ Μπράιεν στην εκπομπή του CBS “Face the Naton”

Ο Τραμπ, που μεταφέρθηκε στο Εθνικό Στρατιωτικό Ιατρικό Κέντρο Walter Reed την Παρασκευή, δημοσιοποίησε χθες, Σάββατο (ώρα ΗΠΑ), τετράλεπτο βίντεο όπου λέει πως το «πραγματικό τεστ» για την κατάστασή του θα είναι τις επόμενες λίγες ημέρες.

«Τις επόμενες λίγες ημέρες, υποθέτω αυτό θα είναι το πραγματικό τεστ, άρα θα δούμε τι θα συμβεί τις επόμενες μια δύο ημέρες», είπε μπροστά στην κάμερα ο Τραμπ, που έμοιαζε καταβεβλημένος και φορούσε τζάκετ και πουκάμισο.