Τράπεζα Πειραιώς: Νέα υπηρεσία Digital Onboarding για Ελεύθερους Επαγγελματίες και Ατομικές Επιχειρήσεις

Η Τράπεζα Πειραιώς παρέχει στους νέους πελάτες της που είναι Ελεύθεροι Επαγγελματίες ή διαχειρίζονται Ατομικές Επιχειρήσεις, την υπηρεσία Digital Onboarding, την εξ αποστάσεως έναρξη τραπεζικής σχέσης.

Η εγγραφή του νέου πελάτη γίνεται χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα, από smartphone που υποστηρίζει λειτουργικό iOS ή android και έχει εγκατεστημένο το winbank mobile app.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με την ανακοίνωση της Τράπεζας Πειραιώς:

Mε τη χρήση της υπηρεσίας, ο νέος πελάτης αποκτά επαγγελματικό λογαριασμό όψεως (εμπορικό λογαριασμό), επαγγελματική χρεωστική κάρτα (business debit) και πρόσβαση στα κανάλια ψηφιακής εξυπηρέτησης της winbank, σε λιγότερο από 15 λεπτά.

Η υπηρεσία απευθύνεται σε επαγγελματίες που διαθέτουν ελληνικό δελτίο ταυτότητας, κωδικούς TAXISnet και είναι υπόχρεοι φορολογικά στην Ελλάδα. Η άντληση των στοιχείων του πελάτη γίνεται αποκλειστικά μέσω διασύνδεσης με το gov.gr, ενώ για την επιτυχή ολοκλήρωση της εγγραφής είναι απαραίτητη η ύπαρξη επικαιροποιημένων στοιχείων στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας. H επιβεβαίωση της ταυτότητας γίνεται μέσω βιντεοκλήσης, από εκπρόσωπο της Τράπεζας και η υπηρεσία παρέχεται σε διευρυμένο ωράριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Digital Onboarding είναι μία ακόμη υπηρεσία της Τράπεζας Πειραιώς με κοινωνικά χαρακτηριστικά, καθώς επιτρέπει στους επαγγελματίες που κατοικούν σε απομακρυσμένες περιοχές ή είναι ΑμεΑ που αντιμετωπίζουν δυσκολίες μετακίνησης να γίνουν πελάτες της Τράπεζας χωρίς να απαιτείται η επίσκεψή τους σε κατάστημα. Επιπροσθέτως, παρέχεται η δυνατότητα εξυπηρέτησης ατόμων με προβλήματα ακοής από εκπροσώπους που έχουν εκπαιδευτεί στις βασικές αρχές της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας.

Η υπηρεσία Digital Onboarding παρέχεται ήδη στους νέους ιδιώτες πελάτες της Τράπεζας με την ίδια διαδικασία. Η νέα υπηρεσία που αφορά Ελεύθερους Επαγγελματίες και Ατομικές Επιχειρήσεις εμπλουτίζει την παλέτα ψηφιακών υπηρεσιών της Πειραιώς και διευρύνει το ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών που η Τράπεζα προσφέρει, υποστηρίζοντας την επιχειρηματική δραστηριότητα καθώς και τις πρωτοβουλίες για ίδρυση, λειτουργία και ανάπτυξη επιχειρήσεων που προωθούνται από σχετικά προγράμματα και δράσεις.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Πάπας Φραγκίσκος: Σενάριο σήψης «βλέπουν» οι επιστήμονες για την επιδείνωση της υγείας του – Έκανε μετάγγιση λόγω σοβαρής αναιμίας
23 Φεβρουαρίου, 2025
Κόνι Μεταξά για το διαζύγιο με τον Μάριο Καπότση: «Σώθηκε» γιατί έφυγε από δίπλα μου; – Μεγάλη κουβέντα το ποιος φεύγει
23 Φεβρουαρίου, 2025
Νότια προάστια: Επιχειρηματίας κατήγγειλε διάρρηξη στο σπίτι του – Άγνωστοι έκλεψαν κοσμήματα αξίας 1 εκατ. ευρώ
23 Φεβρουαρίου, 2025
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 58χρονος που τραυμάτισε με όχημα και εξύβρισε αστυνομικό
23 Φεβρουαρίου, 2025
Tραμπ για Ουκρανία: «Ζητάμε σπάνιες γαίες και πετρέλαιο, οτιδήποτε μπορούμε να πάρουμε»
23 Φεβρουαρίου, 2025
Ηλεία: Εξωφρενικό τροχαίο με ένα 4χρονο στο νοσοκομείο – Ο πατέρας του οδηγούσε μεθυσμένος
23 Φεβρουαρίου, 2025
Πάπας Φραγκίσκος: Του χορηγήθηκε ξανά οξυγόνο – Το «ευχαριστώ» σε γιατρούς και πιστούς στο μήνυμά του
23 Φεβρουαρίου, 2025
Φάμελλος από Ιωάννινα: Η κυβέρνηση αυτή πρέπει να πέσει, γιατί δεν εξασφαλίζει τη δημοκρατία και τη διαφάνεια που απαιτούν οι πολίτες
23 Φεβρουαρίου, 2025
Εισαγγελική έρευνα για αναρτήσεις που προτρέπουν σε βιαιοπραγίες την ημέρα των συγκεντρώσεων για τα Τέμπη
23 Φεβρουαρίου, 2025
Δύσκολος γρίφος ο σχηματισμός κυβέρνησης στη Γερμανία: Μεγάλος συνασπισμός ή τρικομματική λύση με διαπραγματεύσεις μηνών
23 Φεβρουαρίου, 2025