Τραυμάτισε συγκάτοικό του με μαχαίρι μετά από τσακωμό

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 20 ετών, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση μαχαιροφορίας, απειλής, κοινής επίθεσης, και τραυματισμού.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 11.00 το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, κατά τη διάρκεια λογομαχίας που είχε με τρεις συγκάτοικους του, ενώ βρίσκονταν στην κατοικία τους, στην επαρχία Αμμοχώστου, o 20χρονος φέρεται να τους απείλησε λεκτικά, και στη συνέχεια, με μαχαίρι να επιτέθηκε τραυματίζοντας έναν από αυτούς, άντρα ηλικίας 20 ετών, που υπέστη εκδορά στο δεξί του χέρι.

Οι τρεις άντρες εξήλθαν του σπιτιού τους, με τον 20χρονο ύποπτο να τους ακολουθεί. Αφού οι τρεις τους εισήλθαν σε παρακείμενη κατοικία φιλικών τους προσώπων, ο ύποπτος εγκατέλειψε το σημείο.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας που διενήργησαν εξετάσεις, ενώ για τη σύλληψη του 20χρονου υπόπτου εκδόθηκε στη συνέχεια δικαστικό ένταλμα.

Λίγο πριν τις 12.00 το μεσημέρι της Κυριακής, ο 20χρονος εντοπίστηκε στην περιοχή του συμβάντος και συνελήφθη από τα μέλη της Αστυνομίας. Αυτός τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου διερευνά την υπόθεση.

-Ad-