Τρεις αυτοκτονίες σε λίγες ώρες: Το σημείωμα και το «ευχαριστώ για όλα»

Συγκλονίζουν οι τρεις αυτοκτονίες που σημειώθηκαν σε νοσοκομεία της Ελλάδας, μέσα σε λίγες ώρες.

Τέλος στη ζωή του έβαλε χθες τα ξημερώματα ένας 80χρονος Λαρισαίος, ενώ νοσηλευόταν στην Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Ο 80χρονος, προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα, ενώ – σύμφωνα με πληροφορίες της «Ελευθερίας της Δευτέρας» – αναμενόταν οι εξετάσεις προ-κειμένου να διαγνωστεί η νόσος για την οποία νοσηλευόταν τον τελευταίο μήνα στο νοσοκομείο.

Τον 80χρονο βρήκε νεκρό στο μπάνιο του θαλάμου λίγο πριν τις 6 χθες τα ξημερώματα η νοσηλεύτρια που πήγε στον θάλαμο για την πρωινή νοσηλεία.

Ο ηλικιωμένος φέρεται να είχε αφήσει και σημείωμα όπου εξηγούσε τους λόγους της απονενοημένης πράξης του.

Νωρίτερα, μία ακόμη τραγωδία έλαβε χώρα στην Πάτρα, και συγκεκριμένα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, όπου γυναίκα έβαλε τέλος στην ζωή της, προκαλώντας σοκ σε ασθενείς και υγειονομικό προσωπικό.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του tempo24.news η 67χρονη δεν νοσηλευόταν σε κλινική του Νοσοκομείου, με τις αρχές να προσπαθούν να ρίξουν φως τόσο στο πως βρέθηκε εκεί, όσο και στο τι την οδήγησε στο να βάλει τέλος στη ζωή της.

Αποχαιρέτησε τους άλλους ασθενείς και αυτοκτόνησε

Συγκλονίζουν οι πληροφορίες για τις τελευταίες στιγμές του 62χρονου ασθενή που έβαλε τέλος στη ζωή του πέφτοντας από τον 7ο όροφο του «Αχιλλοπούλειου» νοσοκομείου στο Βόλο.

Ο 62χρονος αυτόχειρας, ο οποίος νοσηλευόταν για κορονοϊό, θα έπαιρνε, σύντομα, εξιτήριο.

Ωστόσο, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα thenewspaper.gr, ο άνδρας ευχαρίστησε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής (04.04) το προσωπικό για τη φροντίδα που του παρείχαν και τους άλλους αρρώστους του θαλάμου του για την παρέα που έκαναν.

Στη συνέχεια, πλησίασε το παράθυρο του θαλάμου που βρίσκεται στον 7ο όροφο του νοσοκομείου και έπεσε στο κενό με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.