Τρεις τραγωδίες σε παραλία μέσα σε λίγες ώρες

Τρεις άνθρωποι άφησαν την τελευταία τους πνοή σε παραλίες τη Δευτέρα.

Η πρώτη περίπτωση αφορά έναν 86χρονο Έλληνα, ο οποίος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την παραλία Βαθέως, στον Δήμο της Ανατολικής Μάνης, στο Γύθειο. Ο 86χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Γυθείου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η σορός του θα μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λακωνίας, όπου θα πραγματοποιηθεί η νεκροψία-νεκροτομή.

Η δεύτερη περίπτωση καταγράφηκε στην παραλία ”Μαρτσέλο” της Παροικιάς Πάρου και αφορά έναν 78χρονο Έλληνα. Η ηλικιωμένος άντρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Πάρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πάρου, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Η τρίτη περίπτωση καταγράφηκε το βράδυ της Δευτέρας, στη θαλάσσια περιοχή ”ΑΒΛΕΜΟΝΑ”, στον Σταυρό Ακρωτηρίου Χανίων και αφορούσε μία 70χρονη Ελληνίδα. Η γυναίκα διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.