Τρεις τρόποι για να δημιουργήσετε το προσωπικό σας spa

Το μπάνιο είναι σίγουρα ένας προορισμός χαλάρωσης μέσα στο σπίτι μας για αυτό και θα πρέπει να είναι φτιαγμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να συνδυάζει το προσωπικό μας γούστο με τις ανέσεις που μας αρέσει να απολαμβάνουμε.

Μικρό ή μεγάλο μπορεί να διαμορφωθεί έξυπνα και γρήγορα στον χώρο που έχετε οραματιστεί. Συνεχίστε να διαβάζετε και ανακαλύψτε τα tips που θα σας βοηθήσουν να μετατρέψετε το μπάνιο σας σε έναν χώρο που θα μας γεμίζει ευεξία.

In Colors We Trust

Εάν θέλετε να ανακαινίσετε το μπάνιο σας και να το μετατρέψετε στο προσωπικό σας spa, τότε είναι πολύ σημαντικό να δώσετε προσοχή στο χρώμα που θα επιλέξετε να έχουν τα πλακάκια του μπάνιου σας, καθώς και οι τοίχοι. Το μπλε και το πράσινο είναι χρώματα που αποδεδειγμένα χαρίζουν ηρεμία και χαλάρωση. Επίσης, ιδανικά είναι τα υπόλευκα, το ανοιχτό γκρι, αλλά και το μπεζ.

Lights On

Θα πρέπει να θυμάστε πως ο φωτισμός είναι πάντα το κλειδί για να πετύχετε το τέλειο αποτέλεσμα. Οι διαφορετικές πηγές φωτισμού, στην οροφή, στον καθρέπτη ή και κάποιος κρυφός φωτισμός με την κατάλληλη αυξομείωση της έντασης  (dimmer lighting) θα σας βοηθήσει να ελέγξετε το αποτέλεσμα που θέλετε να έχετε την κάθε στιγμή -όπως συγκεκριμένα τις στιγμές που θα θέλετε να χαλαρώσετε.

Έξυπνη οργάνωση

Τρίτο και πολύ σημαντικό βήμα είναι η σωστή οργάνωση του χώρου και η λειτουργική αποθήκευση μέσα σε αυτόν. Φροντίστε τα έπιπλα του μπάνιου να μην καταλαμβάνουν μεγάλο όγκο στον χώρο σας και επιλέξτε προσεκτικά τα αντικείμενα που θα αποθηκεύετε μέσα στο μπάνιο σας, έτσι ώστε να αποφύγετε τον «συνωστισμό» πραγμάτων που μπορεί και να μη χρειάζεστε. Κρατήστε καθαρές τις επιφάνειες στο μπάνιο από μπουκαλάκια καλλυντικών (όπως είναι τα σαμπουάν, τα αφρόλουτρα κτλ) και διακοσμήστε τις επιφάνειες με πολυτελή αρωματικά κεριά. Άλλος ένας όμορφος τρόπος διακόσμησης και έξυπνης οργάνωσης είναι να χρησιμοποιήσετε γυάλινα βάζα για την αποθήκευση των καλλυντικών που χρησιμοποιείτε καθημερινά.

Πηγή: masroom.gr

Το MASROOM είναι μία πλατφόρμα creative consultation με δημιουργικές συμβουλές σχεδιασμού εσωτερικού χώρου και διακόσμησης για το σπίτι ή τον επαγγελματικό χώρο.