Τρεξίματα για γνωστό συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ. – Καταγγελία για πυροβολισμούς

Δικογραφία για άσκοπους πυροβολισμούς σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου σε βάρος του γνωστού συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ., Γιώργου Καλλιακμάνη.

Ο κ. Καλλιακμάνης βρισκόταν το βράδυ της Τρίτης μαζί με τον αδερφό του σε αγροτική περιοχή στον Δρυμώνα Αιτωλοακαρνανίας, τόπο καταγωγής του, όπου έκαναν στάση με το αυτοκίνητο σε μία πηγή. «Εκεί μας επιτέθηκαν δύο τσομπανόσκυλα. Ήταν δύο άγρια σκυλιά, με αποτέλεσμα να κινδυνέψουμε. Έβγαλα το όπλο και πυροβόλησα έξι φορές. Στη συνέχεια, μπήκαμε στο αυτοκίνητο και φύγαμε», περιγράφει ο Γιώργος Καλλιακμάνης στην ιστοσελίδα ethnos.gr.

Νεαρός που μένει σε απόσταση περίπου 500 μέτρων από το σημείο των πυροβολισμών, συγκράτησε την πινακίδα κυκλοφορίας του συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ. και έκανε καταγγελία στην Αστυνομία. Έτσι η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του. Οι πυροβολισμοί έπεσαν από το υπηρεσιακό όπλο του Γιώργου Καλλιακμάνη, ο οποίος ενημερώθηκε από τους συναδέλφους του και μετέβη τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Ασφάλεια για να δώσει κατάθεση. «Στο σημείο των πυροβολισμών δεν υπήρχαν σπίτια και δεν κινδύνεψε κανείς από τους πυροβολισμούς», λέει ο Καλλιακμάνης. Η δικογραφία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Τραμπ: «Βρίσκομαι σε σοβαρές συζητήσεις με τον Πούτιν για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία»
24 Φεβρουαρίου, 2025
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Μερτς: «Σημαντική νίκη για το ΕΛΚ και την Ευρώπη»
24 Φεβρουαρίου, 2025
Σχηματισμός κυβέρνησης στη Γερμανία: Οι επιλογές του Μερτς – Οι συσχετισμοί και οι διαπραγματεύσεις
24 Φεβρουαρίου, 2025
Τέμπη: Συγκλονίζει η μητέρα του μοναδικού επιζώντα του πρώτου βαγονιού – «Ο Γεράσιμος ακόμη ανασαίνει αλλά όπως ήταν δεν θα γυρίσει ποτέ ξανά»
24 Φεβρουαρίου, 2025
Πλημμεληματική δίωξη σε έξι πρόσωπα για τον θάνατο 2,5 ετών κοριτσιού στον «Άγιο Στυλιανό» Θεσσαλονίκης
24 Φεβρουαρίου, 2025
Συντάξεις: Έξτρα έως και 12.000 ευρώ αν έχετε τόση σύνταξη
Συντάξεις: Έξτρα έως και 12.000 ευρώ αν έχετε τόση σύνταξη
24 Φεβρουαρίου, 2025
Διπλωματικές ζυμώσεις στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ: Με δικό τους ψήφισμα για την Ουκρανία οι ΗΠΑ – Η Γαλλία αναμένεται να προτείνει τροπoποιήσεις
24 Φεβρουαρίου, 2025
Φάμελλος: Η δικαιοσύνη δεν πρέπει να λειτουργεί ως μακρύ χέρι της κυβέρνησης – Η ευθύνη για την σύγκρουση των τρένων από το 2019 και μετά
24 Φεβρουαρίου, 2025
Μενίδι: Συναγερμός για ύποπτο αντικείμενο – Επί τόπου τα ΤΕΕΜ
24 Φεβρουαρίου, 2025
Πέθανε σε ηλικία 88 ετών η τραγουδίστρια Ρομπέρτα Φλακ – Γνωστή για το “Killing Me Softly With His Song”
24 Φεβρουαρίου, 2025