«Tρέλα» στον Ολυμπιακό – Μυθική υποδοχή στο αεροδρόμιο

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρέθηκαν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την θρυλική αποστολή που τους «έστειλε» στον έβδομο ουρανό.

Η αποστολή των μεγάλων νικητών της Κωνσταντινούπολης αφίχθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» περίπου στις 06:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Από τις 04:00 τα ξημερώματα, πλήθος φιλάθλων των «ερυθρολεύκων» έχουν κατακλύσει τον εξωτερικό χώρο του αεροδρομίου και συνεχίζουν τη γιορτή χορεύοντας και τραγουδώντας για την αγαπημένη τους ομάδα.

Οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν στην σπουδαία γιορτή που στήθηκε στο Ελ. Βενιζέλος ήταν συγκινητικές με τους φιλάθλους της ομάδας να αποθεώνουν τους παίκτες κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού ζει ανεπανάληπτες στιγμές και περιμένει πώς και πώς τις επόμενες κρίσιμες αναμετρήσεις των Πειραιωτών, σε αυτήν την ξέφρενη πορεία με προορισμό την κορυφή.

Ο Θρύλος του ελληνικού και ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου απέκλεισε την πανίσχυρη Φενερμπαχτσέ στα πέναλτι και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του σε ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Με ήρωα τον Κωνσταντίνο Τζολάκη, προκρίθηκε στους «4» του Europa Conference League, όπου θα αντιμετωπίσει την Άστον Βίλα, η οποία νωρίτερα απέκλεισε στα πέναλτι την Λιλ.

Το ζεϊμπέκικο του Αλεξανδρόπουλου στην φυσούνα του γηπέδου

Ένα από τα χαρακτηριστικά στιγμιότυπα της γιορτής που στήθηκε κι από την πλευρά των πιακτών ήταν το ζεμπέκικο που χόρεψε στη φυσούνα του γηπέδου ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος.

Youth League: Τα τρομερά «μωρά» του Ολυμπιακού στον ημιτελικό εναντίον της Ναντ

Η ευρωπαϊκή δράση μεταφέρεται σήμερα στη Νιόν και στo Final 4 της επόμενης γενιάς των αστέρων του ποδοσφαίρου. Στο Final 4 του Youth League έχει παρουσία ο Ολυμπιακός.

Η Κ19 του Ολυμπιακού βρίσκεται στη Νιόν της Ελβετίας καθώς σήμερα, Παρασκευή θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Ναντ, στο πλαίσιο των ημιτελικών του UEFA Youth League.

Η μεγάλη μάχη για την πρόκριση στον τελικό είναι προγραμματισμένη για αύριο στις 15:00.