Survivor spoiler: Το... δράμα του Τριαντάφυλλου

Τριαντάφυλλος για Survivor All Star: «Ο Κωνσταντίνος Βασάλος θα μπει με άλλη κοπέλα» (βίντεο)

Ο Τριαντάφυλλος μίλησε για το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο Survivor All Star αλλά και για τους “ψεύτικους” έρωτες που θα δούμε στο ριάλιτι επιβίωσης.

“Είναι κάποια πράγματα που είδα και δε θέλω να πάω στο Survivor. Δεν πρόκειται να μπω ούτε με 20.000 ευρώ την εβδομάδα. Πρέπει να γίνει κάτι συνταρακτικό για να πάω”, δήλωσε αρχικά ο τραγουδιστής στην εκπομπή “Super Κατερίνα”.

“Είναι και πολλά ζευγάρια μέσα. Είναι Survivor, είναι love, κάτι άλλο; Θα μπούνε και ζευγάρια που τα έχουν βρει από εδώ και θα το παίξουν μέσα ερωτευμένοι και καλά. Έτσι ακούω και έχω μάθει. Θα δούμε ζευγάρια καινούρια, που είναι φτιαγμένα από εδώ.

Δε μου αρέσει όλο αυτό και δε θέλω να πάω. Το μόνο αληθινό ζευγάρι εκεί μέσα θα είναι ο Σάκης και η Μαριαλένα και ο Μαρτίκας με τη Βρισηίδα. Όλα τα άλλα είναι ψεύτικα” συμπλήρωσε ο Τριαντάφυλλος.

“Ο Αλέξης Παππάς έπρεπε ήδη να έχει υπογράψει. Δεν τα έχει βρει και αυτός. Όταν έπαιρνε 5-6 χιλιάρικα να πάει με τα ίδια λεφτά δε γίνεται”.

“Ο δικηγόρος μου από τον ζήλο και την αγάπη του είπε κάποια πράγματα. Είναι κάποια άτομα από το ’21 που γράψανε ιστορία. Ο Τζέιμς, ο Άλεξ, ο Ντάφυ. Ναι ρε φίλε, 60% έκανε γιατί να πούμε ψέματα; Όχι ότι ήμουν μόνο εγώ αλλά ήμουν και εγώ”, τόνισε.

Τέλος, για τον Κωνσταντίνο Βασάλο ανέφερε πως μάλλον “θα είναι μέσα με άλλη κοπέλα. Έτσι έχει ακούσει”.