Τριφύλλη: «Αν έβλεπα τον Φιλιππίδη θα του έλεγα ότι τον αγαπάω – Σκάσε και εσύ τώρα!» (video)

Περισσότερα από δέκα χρόνια έχει να δεχθεί πρόταση για την τηλεόραση η Βάσια Τριφύλλη και όταν το ανέφερε αυτό στον «αέρα» του «Πρωινού» ξάφνιασε τους παρουσιαστές, Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα το πρωί της Πέμπτης.

Αναφορικά με το ότι βρίσκεται εκτός τηλεοπτικού τοπίου, η Βάσια Τριφύλλη τόνισε πως εκείνη «απέσυρε» τον εαυτό της και όχι κάποιος άλλος. «Μου είπα “πάρε την κιλότα σου Βάσια και άντε σπίτι σου”».

Στην συζήτηση κάποια στιγμή μπήκε και η Λίτσα Πατέρα η οποία όπως χαρακτηριστικά είπε η παρουσιάστρια, της έχει σταθεί.

Η κουβέντα των τεσσάρων έφτασε κάποια στιγμή στους προφυλακισμένους Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη.

Μιλώντας για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος όπως έχει πει και σε παλιότερες δηλώσεις της είναι φίλος της, είπε πως: «Δεν τους έβαλα εγώ φυλακή! Εγώ δεν του άρεσα, δεν μου την έπεσε. Θα μου πεις γιατί δεν πήγα να του αστράψω δυο χαστούκια. Δεν έτυχε να βρεθούμε. Θα το έκανα. Εμένα, οι φίλοι που έχω και τους αγαπώ, δεν γκρεμίζονται από τη μία στιγμή στην άλλη».

Τι θα έλεγε στον Πέτρο Φιλιππίδη αν τον έβλεπε

Στην συνέχεια η Βάσια Τριφύλλη τόνισε πως: «Αν τον έβλεπα από κοντά θα του έλεγα ότι τον αγαπάω. Δεν του είπε η γυναίκα του για τις πράξεις του, θα το πω εγώ; Σε ρούμπωσα». Με τη φράση της αυτήν την τελευταία, η Φαίη Σκορδά προσπάθησε να μιλήσει και να πει πως δεν έχει γίνει γνωστό αν η γυναίκα του Πέτρου Φιλιππίδη του είπε κάτι ή όχι. «Σκάσε κι εσύ τώρα!» της είπε η Βάσια Τριφύλλη.

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας της τόνισε πως και η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη είναι θύμα της όλης κατάστασης που έχει δημιουργηθεί, η Βάσια Τριφύλλη είπε πως: «Δεν είπα εγώ ότι θα είναι θριαμβεύτρια και θα κάνει παρέλαση “ο άντρας μου είναι φοβερός εραστής”, όχι. Το ότι έμεινε και δεν έφυγε της δίνει κι ένα μεγάλο βραβείο από όλους μας. Άντεχα εγώ τέτοιο πράγμα τώρα; Μίλα μωρή Λίτσα, εσύ ξέρεις πως…».

Η αστρολόγος του «Πρωινού», Λίτσα Πατέρα σχολίασε πως φαντάζεται ότι η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται και για βιασμό, δεν γνώριζε τι κάνει ο σύζυγος της.

«Πήγαινε και της έδινε αναφορά ρε Φαίη, πόσες βίασε σήμερα; Τι σιγουριά όμως κι αυτή η καημένη η Ελπίδα; Γεια σου ρε Ελπίδα» είπε η Βάσια Τριφύλλη και σε άλλο σημείο της συνέντευξης τόνισε ότι: «Για τις αιτίες που είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης στην φυλακή, όχι, δεν τον λυπάμαι».

Το μήνυμα στον Δημήτρη Λιγνάδη

Ερώτηση και για τον Δημήτρη Λιγνάδη δέχθηκε η Βάσια Τριφύλλη τον οποίο τόνισε πως δεν εκτιμά σαν καλλιτέχνη και κοιτώντας την τηλεοπτική κάμερα του έστειλε μήνυμα.

«Τον Δημήτρη Λιγνάδη δεν τον εκτιμώ σαν καλλιτέχνη. Εάν με βλέπεις από τις φυλακές, είσαι ατάλαντος, συγγνώμη! Δεν μου αρέσει! Δεν έχω δικαίωμα; Θεατής είμαι κι εγώ. Πάντα το έλεγα αυτό. Λάτρευα τον πατέρα του, ο οποίος έχει πεθάνει. Κι ευτυχώς που πέθανε ο άνθρωπος και δεν στεναχωριέται» ανέφερε η Βάσια Τριφύλλη.