Tρίκαλα: Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 16χρονης – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

«Βαρύτατες κακώσεις κρανίου και θώρακος συμβατές με πτώση εξ’ ύψους» είναι η αιτία θανάτου της 16χρονης Μαρίας στα Τρίκαλα σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση.

Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στην 16χρονη η οποία την Τετάρτη το πρωί βρέθηκε νεκρή στο λόφο του Προφήτη Ηλία στα Τρίκαλα.

Ο θάνατός της οφείλεται σε «βαρύτατες κακώσεις κρανίου και θώρακος συμβατές με πτώση εξ’ ύψους»

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr η νεκροψία-νεκροτομή ολοκληρώθηκε μόλις πριν λίγα λεπτά. Πλέον η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί πως βρέθηκε το κορίτσι στο λόφο του Προφήτη Ηλία, ποιους είχε συναντήσει νωρίτερα και με ποιους είχε τηλεφωνική επικοινωνία ή συνομιλίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Υπενθυμίζεται ότι χθες έδωσε κατάθεση και ένας νεαρός 27 ετών ο οποίος φέρεται να επιβεβαίωσε πως βρέθηκε με την 16χρονη νωρίς το ίδιο βράδυ της Τρίτης και να την αποβίβασε από το αυτοκίνητό του γύρω στις 3 τα ξημερώματα της Τετάρτης. Μάλιστα λέγεται πως αυτό έχει καταγραφεί και από τις κάμερες.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Δημήτρης Σαμαρτζής εξ αρχής έχει πει ότι «δεν θέλω να στιγματίσω σε καμία περίπτωση έναν νέο άνθρωπο», ενώ δεν αποκλείει ακόμη και την εμπλοκή τρίτου προσώπου καθώς η Μαρία άρχισε να επικοινωνεί σχεδόν φοβισμένη με την αδελφή της από τις 4.30 το πρωί και μέχρι τις 5 περίπου.

Όπως και να ‘χει η έρευνα θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες καθώς αναμένονται και τα αποτελέσματα από το «διάβασμα» του κινητού τηλεφώνου του κοριτσιού, τηλεφωνικές επαφές και συνομιλίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

-Ad-