Τριπλή διάκριση για την ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στα PLANT BASED 
& VEGAN AWARDS 2024

Η προϊοντική σειρά «360Ο Plant Based Meal» Μπάρμπα Στάθης ξεχώρισε στα φετινά Plant Based & Vegan Awards 2024, κατακτώντας κορυφαίες διακρίσεις.

Συγκεκριμένα, η νέα, καινοτομική σειρά γευμάτων με φυτικά κεφτεδάκια από πρωτεΐνη αρακά τιμήθηκε με Platinum & Gold βραβεία στην κατηγορία Plant Based Ready to Cook Meal στα φετινά Plant Based Awards 2024 και με Gold βραβείο στην κατηγορία Vegan Ready to Cook Meal στα Vegan Awards 2024.

Όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση, Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ μέσω της νέας σειράς γευμάτων φυτικής προέλευσης, επενδύει στην καινοτομία, επεκτείνει το εύρος των δραστηριοτήτων της και προσφέρει λύσεις στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των σύγχρονων vegan, vegetarian και flexitarian καταναλωτών, αλλά και όλων όσων αναζητούν καθημερινά θρεπτικές συνταγές, έτοιμες σε 10’ μόλις λεπτά.

Η σειρά «360° Plant Based Meal» Μπάρμπα Στάθης περιλαμβάνει 6 πρωτότυπα και ολοκληρωμένα γεύματα που αποτελούνται από φυτικά κεφτεδάκια από πρωτεΐνη αρακά, με πατάτες και ρύζι με λαχανικά, καθώς και από ζυμαρικά με φυτικό κιμά από πρωτεΐνη αρακά και λαχανικά. Τα προϊόντα ξεχωρίζουν για τη μοναδική γεύση, την ευκολία προετοιμασίας και την υψηλή διατροφική αξία τους, ενώ οι 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες, υπογραμμίζουν τη δέσμευσή της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ για μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος.