Τριπλό «χτύπημα» Πολάκη στον Πατούλη!

Στις «τρεις δουλειές που έστησε η Περιφέρεια Αττική του Γιώργου Πατούλη όπου η διασπάθιση δημοσίου χρήματος φτάνει σε αστρονομικά επίπεδα» αναφέρεται ο Παύλος Πολάκης σε ανάρτηση του στο facebokk.

Οι τρεις αυτές «δουλειές» σύμφωνα με τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος δημοσιεύει και τα αντίστοιχα έγγραφα είναι οι εξής:

1) Έργο «διαχείρισης κυκλοφορίας περιφέρειας Αττικής». Επί Δούρου το έργο κατακυρώθηκε με με 3.600.000 ευρώ. Επί ΠΑΤΟΥΛΗ το έργο κατακυρώθηκε με 5.700.000

2) Ανάθεση στην Εταιρεία κυπριακών συμφερόντων “AMANI SWISS(CYPRUS)LIMITED” της προμήθειας 107.000 περίπου rapid-test για τον κορονοϊό προς 9,26 ευρώ το ένα. Όπως αναφέρεται στο σκεπτικό της απόφασης των μελών που μειοψήφισαν μπορεί κάποιος να τα προμηθευτεί από το διαδίκτυο στην τιμή των 2,80 δολαρίων.

3) Σύμφωνα με τον κ. Πολάκη η Περιφέρεια Αττικής προχώρησε σε ψήφιση τετραετούς προγράμματος «Τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Αττικής» με ύψος δαπάνης 9.000.000. Επί Δούρου το αντίστοιχο πρόγραμμα είχε ύψος 2.800.000 ευρώ.

Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη