Τροχαίο για δίδυμες influencers – Νεκρή η μία

Σε τροχαίο ενεπλάκησαν δυο δίδυμες αδελφές, γνωστές influencers στη Βραζιλία.

Η μία από τις δίδυμες έχασε τη ζωή της και η αδερφή της τραυματίστηκε σοβαρά όταν το αυτοκίνητο με το οποίο ταξίδευαν ανατράπηκε σε αυτοκινητόδρομο.

Η 26χρονη Λάρα Κλίβερ Αφόνσο, σταρ των του TikTok, έχασε τη ζωή της μετά το τροχαίο, που σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο SP-322 στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Το δυστύχημα συνέβη σε ένα τμήμα του αυτοκινητόδρομου μεταξύ Guaraci και Olimpia στη νοτιοανατολική πολιτεία που είναι η πιο πυκνοκατοικημένη στη Βραζιλία.

Η Λάρα και η δίδυμη αδελφή της Ντάρα είχαν μείνει σε ένα αγρόκτημα το προηγούμενο βράδυ και πήγαιναν σε μια φωτογράφιση όταν συνέβη το τροχαίο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το αυτοκίνητο οδηγούσε η Λάρα ενώ επιβάτης στο όχημα ήταν και ένας ξάδελφός τους. Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται, ωστόσο, η αστυνομία πιστεύει ότι η Λάρα αποκοιμήθηκε στο τιμόνι πριν από μια στροφή.

Η Λάρα, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο βόρεια του Σάο Πάολο, αλλά υπέκυψε στα τραύματά της.

Η Ντάρα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο του São José do Rio Preto, όπου υποβλήθηκε σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση και παραμένει στο νοσοκομείο για παρακολούθηση.

Ο ξάδελφος των δυο κοριτσιών νοσηλεύτηκε με ελαφρά τραύματα και έχει ήδη πάρει εξιτήριο.

Η Λάρα και η Ντάρα ήταν ενεργές στο TikTok, όπου μοιράζονταν βίντεο από την καθημερινότητά τους, μετρώντας περισσότερους από 45.000 followers.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Γερμανία: Προβάδισμα του CDU/CSU δείχνουν τα πρώτα exit polls – LIVE όλες οι εξελίξεις
23 Φεβρουαρίου, 2025
Γερμανία: Η ετυμηγορία της κάλπης – LIVE όλες οι εξελίξεις
23 Φεβρουαρίου, 2025
Ο απεσταλμένος του Τραμπ στην Ουκρανία αναμένει να υπογραφεί αυτή την εβδομάδα η συμφωνία για τα ουκρανικά ορυκτά
23 Φεβρουαρίου, 2025
Σοκαριστικό τροχαίο στην Ηλεία: Μεθυσμένος οδηγούσε με τον 4χρονο γιο του στην αγκαλιά – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο το παιδί
23 Φεβρουαρίου, 2025
«Το πηγούνι του ακουμπούσε τα γεννητικά μου όργανα – Έβλεπα το ταβάνι κι έκλαιγα»: Συγκλονίζουν τα θύματα του γυναικολόγου στη Ρόδο
23 Φεβρουαρίου, 2025
Θάνατος Βασίλη Καλογήρου: «Σύντομα μπορούμε να έχουμε τη λύση του μυστηρίου – “Κλειδί” ο ιατρικός φάκελος»
23 Φεβρουαρίου, 2025
Δολοφονία Φαίης Μπακογιώργου: «Θα έχουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα ανατροπή στην υπόθεση»
23 Φεβρουαρίου, 2025
Τουρισμός για Όλους 2025: Ξεκινούν οι αιτήσεις με αυξημένα ποσά ενίσχυσης
23 Φεβρουαρίου, 2025
Φον ντερ Λάιεν: «Έγινε απολογισμός με τους Στάρμερ και Μακρόν για τις επαφές τους με την Ουάσινγκτον»
23 Φεβρουαρίου, 2025
Β. Ζελένσκι: Είμαι πρόθυμος να παραιτηθώ για την ειρήνη της Ουκρανίας ή για την ένταξη στο ΝΑΤΟ
23 Φεβρουαρίου, 2025