Τροχαίο ΣΟΚ με 2 νεκρούς – Τραυματισμένα τα παιδιά τους

Ένα νεαρό ζευγάρι έχασε τη ζωή του και τρία μικρά παιδιά τραυματίστηκαν σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στην Καλιφόρνια.

Η αστυνομία συνέλαβε την 22χρονη Γκρέις Ελίζαμπεθ Κόλμαν, η οποία οδηγούσε υπό την επήρεια ουσιών. Την Πέμπτη απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε βάρος της νεαρής γυναίκας για τους θανάτους.

Μετά τη σύγκρουση που διέλυσε μια οικογένεια, η Κόλμαν συνελήφθη ως ύποπτη για ανθρωποκτονία, οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών και τροχαίο με εγκατάλειψη που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ανθρώπων.

Οι εισαγγελείς υποστηρίζουν πως τα επίπεδα του αλκοόλ στο αίμα της 22χρονης ήταν πολύ υψηλά.

Στο τροχαίο έχασαν τη ζωή τους ο 27χρονος Henry Eduardo Saldana-Mejia, και η σύζυγός του Gabriela M. Andrade, που θα γινόταν 29 αυτόν τον μήνα.

Ο άντρας πήγαινε να πάρει κάποια ρούχα από ένα resort όπου εργαζόταν. Μαζί με τη γυναίκα του και τα τρία παιδιά τους, ηλικίας 5, 3 και 1, ήταν στο αυτοκίνητο όταν ένα Range Rover συγκρούστηκε με το Nissan Versa της οικογένειας.

Ο Hugo Gonzalez, που περίμενε στο resort με τα ρούχα του φίλου του, είπε ότι τον είχε καλέσει μετά το ατύχημα. «Απάντησα στο τηλέφωνο και κανείς δεν μιλούσε, μόνο τα παιδιά ούρλιαζαν, αλλά κανείς δεν μου απαντούσε. Νομίζω ότι ήταν το τελευταίο του τηλεφώνημα», είπε.