Τροχαίο στη Γλυφάδα: Θρήνος στην κηδεία του 25χρονου – Ξέσπασε η σύντροφός του

Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο αντίο του νεαρού που σκοτώθηκε όταν ένας ασυνείδητος οδηγός τον χτύπησε και τον εγκατέλειψε στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, πριν από τρεις μέρες. Ο πατέρας του κάνει έκκληση να βρεθεί ο άνθρωπος που σκότωσε το παλικάρι του.

«Όποιος έχει δει , ό,τι γνωρίζει θέλω να βρω αυτόν που σκότωσε το παιδί μου και το παράτησε» λέει ο πατέρας του Νάσου, Γιώργος Καρανίκας και προσθέτει: «Θέλω εκ μέρους του γιου μου να ζητήσει συγνώμη για τους φίλους του που τους στεναχώρησε άθελά του».

Η φωνή του πατέρα βγαίνει μετά βίας. Έχει καταρρεύσει. Ο πόνος αβάσταχτος για τον άδικο χαμό του παλικαριού του, του Νάσου του, από τον ασυνείδητο οδηγό που τον χτύπησε και τον εγκατέλειψε στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. «Χτυπάς μία γάτα και γυρνάς να δεις αν ζει , όχι έναν άνθρωπο» λέει.

Φίλοι Νάσου: Να βρεθεί ο οδηγός που τον εγκατέλειψε
Στο τελευταίο αντίο όλοι οι φίλοι του Νάσου ήταν εκεί. Το μόνο που θέλουν είναι να βρεθεί ο οδηγός του αυτοκινήτου. Η κοπέλα του προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της. Τρέμει ολόκληρη.

«Μου είχε πει ότι δε θα αργήσει και του είχα πει θα τον περιμένω , αλλά δεν πρόλαβε να γυρίσει. Βρείτε τον σας παρακαλώ, σας παρακαλώ , σας παρακαλώ» λέει η σύντροφός του με δάκρυα στα μάτια.