Τροχαίο – Βουλή: Έρχεται και τρίτη κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η προανακριτική διαδικασία σχετικά με το τροχαίο στην είσοδο της Βουλής στο οποίοι ενεπλάκη αυτοκίνητο της ασφαλείας της Ντόρας Μπακογιάννη και είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό και εγκεφαλικό θάνατο ενός 23χρονου μοτοσικλετιστή.

Μέχρι στιγμής έχουν καταθέσει ένας οδηγός ταξί και ένας οδηγός δικύκλου οι οποίοι ήταν αυτόπτες μάρτυρες ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται να καταθέσει ένας ακόμη οδηγός αυτοκινήτου σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, στη διάθεση της Τροχαίας είναι και δεύτερο οπτικό υλικό από κάμερα της Βασιλίσσης Σοφίας ενώ καταθέσεις αναμένεται να δώσουν όλοι οι αστυνομικοί που ήταν εκείνη την στιγμή στην είσοδο της Βουλής.

Η κατάθεση του οδηγού του δικύκλου

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρθηκε και η κατάθεση την οποία έδωσε ο οδηγός του δικύκλου. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο οδηγός φέρεται να είπε πως ο 23χρονος οδηγός κινούνταν κανονικά ενώ είχε πράσινο φανάρι στην κατεύθυνση από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία προς το Χίλτον και στην συνέχεια έγινε η σύγκρουση με το επιχειρησιακό όχημα που κινούνταν στην αντίθετη κατεύθυνση και ο οδηγός του φέρεται να προσπάθησε να στρίψει.

-Ad-