Τροχαίο Βουλή: Βρέθηκε ο μάρτυρας-«κλειδί», που αναζητούσε η οικογένεια του Ιάσονα

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη με το τροχαίο που συνέβη στην καρδιά της Αθήνας έξω από τη Βουλή, στο οποίο ενεπλάκη υπηρεσιακό όχημα της αστυνομίας συνοδείας της Ντόρας Μπακογιάννη.

Θύμα ένας 23χρονος μοτοσυκλετιστής, ο Ιάσωνας, που η οικογένεια του βρίσκει τη δύναμη να δωρίσει τα όργανά του αφού είναι εγκεφαλικά νεκρός.

Ο μάρτυρας-«κλειδί» στο τροχαίο της περασμένης Παρασκευής με θύμα τον 23χρονο μοτοσικλετιστή Ιάσονα, μπροστά από τη Βουλή, είναι ένας οδηγός ταξί.

Είναι ο άνθρωπος που κινούνταν με το όχημά του ακριβώς δίπλα από τον μοτοσικλετιστή, στην άνοδο της Βασιλίσσης Σοφίας (με κατεύθυνση προς το Χίλτον), την ώρα που όχημα το οποίο ανήκει στην ασφάλεια της Ντόρας Μπακογιάννη χτύπησε τη μοτοσικλέτα. Αυτός είναι και ο λόγος που από την πρώτη στιγμή η οικογένεια του 23χρονου Ιάσονα έκανε δημοσίως έκκληση να βρεθεί ο συγκεκριμένος οδηγός ταξί και να καταθέσει στις Αρχές όλα όσα είδε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός ταξί εντοπίστηκε από την ΕΛ.ΑΣ. και θα δώσει σήμερα Τρίτη κατάθεση στους αρμόδιους αξιωματικούς της Τροχαίας.

Νωρίτερα όπως έγινε γνωστό εντοπίστηκε και ο κούριερ που φαίνεται στο video ντοκουμέντο να λέει στους αστυνομικούς ότι ο 23χρονος είχε περάσει κανονικά με πράσινο.

Συνεχίζει να προκαλεί ωστόσο έντονες αντιδράσεις και ερωτήματα η συμπεριφορά του τροχονόμου ο οποίος τραμπούκισε τον διερχόμενο διανομέα που ήταν αυτόπτης μάρτυρας.

-Ad-