Τρόμος με τον θάνατο της 68χρονης μετά τον εμβολιασμό – Τι αναφέρει ο δικηγόρος

Η οικογένεια της 68χρονης γυναίκας από την Πέλλα, επιθυμεί να διερευνηθούν, τα αίτια του θανάτου της, μια ημέρα μετά από τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer κι ενώ δεν είχε κανένα υποκείμενο νόσημα, όπως υποστηρίζουν τα παιδιά της.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Αντώνης Ξυλουργίδης, μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Ωρα Ελλάδος» του OPEN TV, ο οποίος ανέφερε πως, η γυναίκα έκανε την δεύτερη δόση του εμβολίου στις 4 Μαΐου, αλλά μετά από λίγες ώρες άρχισε να νιώθει ζαλάδες, είχε εμετούς και σφίξιμο στο στήθος. Άμεσα μεταφέρθηκε από τα παιδιά της στο νοσοκομείο, όπου και έκανε μία σειρά από εξετάσεις.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι γιατροί καθησύχασαν την οικογένεια λέγοντας πως τα συμπτώματα που είχε ήταν παρενέργειες της δεύτερης δόσης του εμβολίου κατά του κορονοϊού και πως θα περνούσαν. Έτσι, της έδωσαν εξιτήριο. Τo ίδιο βράδυ όμως, τα συμπτώματα επέστρεψαν και επιδεινώθηκαν. Η γυναίκα μετέβη για δεύτερη φορά στο νοσοκομείο, όπου διασωληνώθηκε και τελικά κατέληξε, χωρίς οι γιατροί να έχουν βγάλει συμπέρασμα για τα αίτια.

«Η γυναίκα έκανε το επόμενο βήμα για να προστατευτεί από τον κορονοϊό και αυτή την στιγμή κανείς δεν γνωρίζει τον λόγο που πέθανε. Δεν ξέρουμε καν αν υπέστη ανακοπή», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Ξυλουργίδης.