Τσάμπιονς Λιγκ: Η βαθμολογία στον όμιλο του Ολυμπιακού – Το σενάριο πρόκρισης

Το πάλεψε όσο μπορούσε, αλλά στο τέλος υποτάχθηκε στην ανώτερη Μπάγερν ο Ολυμπιακός που γνώρισε την ήττα με 2-0 στο Μόναχο. Εξαιρετικός όπου χρειάστηκε ο Σα. «Καθάρισαν» Λεβαντόφσκι-Πέρισιτς.

Ούτε τεσσάρες, ούτε πεντάρες δεν έγραψε το κοντέρ από την πληγωμένη Μπάγερν… αφού ο Ολυμπιακός δεν αποδείχθηκε η κολυμπήθρα του Σιλωάμ για για να ξεπλύνει την αγωνιστική κρίση των Βαυαρών.

Η ομάδα του Μαρτίνς στάθηκε αξιοπρεπώς απέναντι στην Μπάγερν, έμεινε όρθια στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, άντεξε όσο μπορούσε αμυντικά, αλλά στο τέλος υπέκυψε και ηττήθηκε με 2-0, αφού μίλησε η ατομική ποιότητα των Γερμανών που ήταν κυνικοί σε όλο το 90λεπτο

Κορυφαίος για τον Ολυμπιακό ο Σα που με εξαιρετικές επεμβάσεις ήταν εκεί και κράτησε όρθια την ομάδα του. Έβγαλαν τα κάστανα από τη φωτιά για τους Γερμανούς, Λεβαντόφσκι και Πέρισιτς. Γρανάζι ο Κομάν που έκανε ότι ήθελε στα άκρα.

Προκρίθηκε από σήμερα η Μπάγερν στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο άλλο παιχνίδι, η Τότεναμ, νίκησε εύκολα τον Eρυθρό Αστέρα με 4-0, ένα αποτέλεσμα που βολεύει τον Ολυμπιακό, καθώς έχει ελπίδες πρόκρισης στο Europa League, ενώ θα πάει στο Λονδίνο να παίξει τα ρέστα του και για το Champions League.

Έτσι, η βαθμολογία στον όμιλο του Ολυμπιακού διαμορφώθηκε ως εξής: