Τσαπανίδου κατά Μητσοτάκη: Mοιράζει την συγγνώμη του με όσους κυβέρνησαν πριν από αυτόν για να μην αναμετρηθεί με τις δικές του ευθύνες

Ολομέτωπη επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου με αφορμή την σημερινή ανάρτηση του πρωθυπουργού για την τραγωδία στα Τέμπη

Η Πόπη Τσαπανίδου με σκωπτικό ύφος κάνει λόγο στην ανακοίνωσή της για «ωραίο κείμενο που έγραψαν οι επικοινωνιολόγοι του Κυριάκου Μητσοτάκη» για να το αναρτήσει στο Facebook.

«Γεμάτο ενσυναίσθηση. Όπως λέει και στην αρχή, αυτή τη φορά χωρίς ξύλινα λόγια. Όπως δηλαδή κάθε άλλη φορά», αναφέρει η Πόπη Τσαπανίδου σχολιάζοντας το κείμενο του πρωθυπουργού και συνεχίζει:

«Ωραία και η συγνώμη που τον ανάγκασαν να γράψει. Μόνο που άργησαν πέντε ημέρες. Και τίποτα από αυτά δεν είναι δικό του. Τίποτα δεν είναι αληθινό».

Στη συνέχεια η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει το σθένος να αναλάβει ο ίδιος την συγγνώμη του σπεύδοντας, «να τη μοιραστεί με όσους κυβέρνησαν πριν από αυτόν για να μην αναμετρηθεί ποτέ με τις δικές του ευθύνες. Και για να μην δώσει ούτε μισή απάντηση στα γιατί που μας πληγώνουν».

«Μόνο λόγια και υποσχέσεις ότι θα κάνει τώρα, τις λίγες ημέρες μέχρι τις εκλογές, όσα δεν έκανε τέσσερα χρόνια», καταλήγει η Πόπη Τσαπανίδου.

Ακολουθεί η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα Τέμπη: