Τσιμτσιλή για υπόθεση Λύτρα – Πολυζωγοπούλου: Καλό θα ήταν οι συνάδελφοι τους να μη βιάζονται να βγαίνουν και να δίνουν συγχωροχάρτια

Στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Σοφία Πολυζωγοπούλου μέσω του δικηγόρου της, Θέμη Σοφού για τον Απόστολο Λύτρα αναφέρθηκαν το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουνίου στην εκπομπή «Happy Day».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία είναι σύζυγος του Θέμη Σοφού, σημείωσε: «Εμένα αυτό που με είχε θυμώσει αυτές τις ημέρες είναι ότι βγαίνει ο καθένας που δεν έχει ξεκάθαρη γνώση της δικογραφίας και της ιατροδικαστικής έρευνας και προσπαθεί να βάλει διαβαθμίσεις στη βία που δέχτηκε αυτή η γυναίκα. Να υπονοήσει ότι δεν δέχτηκε βία, γιατί δεν την είδαμε να βγαίνει στην τηλεόραση με τις εκχυμώσεις. Μήπως λέει ψέματα; Μήπως δεν πήγε στο νοσοκομείο; Μήπως δεν έφαγε πολύ ξύλο; Μήπως ήταν ένα χαστούκι και λέει ψέματα ο Σοφός για τις 30 μπουνιές; Όποιος έχει δει την ιατροδικαστική έρευνα, ξέρει ότι έχει υποστεί πολύ σοβαρά κατάγματα στη μύτη, στα μάτια, έχει σκιστεί το αφτί της από τον τρόπο που της τράβηξε το σκουλαρίκι, έχει σπασμένη μύτη, έχει κατάγματα στα χέρια.

Γι’ αυτό καλό θα ήταν οι καλοί συνάδελφοι της Σοφίας Πολυζωγοπούλου και του Απόστολου Λύτρα και επειδή ίσως να μην έχουν δει την κα Πολυζωγοπούλου να μη βιάζονται να βγαίνουν στα τηλεοπτικά πάνελ και στις εκπομπές για να δίνουν συγχωροχάρτια. Γιατί αν ήταν η κόρη τους στη θέση της κας Πολυζωγοπούλου, δεν θα ήθελαν μία τέτοια αντιμετώπιση. Γιατί λένε ότι “όταν είναι ένας συνάδελφός μου δεν είναι κάτω, δεν τον χτυπάω”, εννοώντας τον κο Λύτρα. Και η κα Πολυζωγοπούλου συνάδελφός τους είναι και μάλιστα βαριά κακοποιημένη».