Τσιμτσιλή: Ο Παπανώτας ήθελε και από σήμερα αν γίνεται να επιστρέψει στην εκπομπή

Ο Δημήτρης Παπανώτας τέθηκε εκτός του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ από τον Στέφανο Κασσελάκη μετά τις δηλώσεις του ίδιου για τις κακοποιημένες γυναίκες που προκάλεσαν αίσθηση.

Σήμερα το πρωί η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της «Happy Day» είπε πως ο δημοσιογράφος θέλει να γυρίσει στο πλατό και να είναι πάλι δίπλα στους συνεργάτες του.

Στην αρχή η παρουσιάστρια ανέφερε τα γεγονότα που οδήγησαν τον κ. Παπανώτα εκτός του ευρωψηφοδελτίου και εξήγησε την πρόθεσή του να επιστρέψει στην εκπομπή: «Ο Δημήτρης, χθες που μίλησα εγώ μαζί του, ήθελε και από σήμερα αν γίνεται να επιστρέψει κανονικά στη δουλειά του και στην καθημερινότητά του και να κλείσει αυτό το κεφάλαιο της πολιτικής, πριν καλά καλά το ανοίξει» τόνισε η ίδια και συνέχισε: «Θεωρήσαμε πιο σωστό να έρθει εδώ να πει κάποιες σκέψεις του, κάποια συναισθήματά του και θα είναι εδώ στην εκπομπή, στο τηλεοπτικό του σπίτι να μιλήσει για αυτά που έγιναν, για τα συναισθήματά του, για τις σκέψεις του. Από εκεί και πέρα θα ξεκουραστεί κάποιες μέρες και θα είμαστε εδώ να τα ξαναπούμε» κατέληξε.