Τσιμτσιλή: Τι αποκάλυψε για το τροχαίο της κόρης της Μπαλατσινού – Πόσο σοβαρό ήταν

Την περασμένη Παρασκευή έγινε γνωστό πως η μεγάλη κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού είχε σοβαρό τροχαίο στην Αμερική όπου ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια.

Φυσικά, η Τζένη Μπαλατσινού ταξίδεψε στις ΗΠΑ για να βρίσκεται στο πλευρό της Αμαλίας για το χειρουργείο και την αποκατάστασή της.

Το πρωί της Δευτέρας η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε on air στην εκπομπή της, ‘Happy Day’’, πως αντάλλαξε μερικά μηνύματα με την Μπαλατσινού μετά το τροχαίο.

«Περαστικά και στην κορούλα της Τζένης Μπαλατσινού. Το τροχαίο συνέβη αρκετές μέρες πριν. Εμείς το μάθαμε την Παρασκευή. Εγώ αντάλλαξα και κάποια μηνύματα με την Τζένη. Και όπως μου είπε “Δόξα τω Θεώ, όλα καλά”» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με την Τίνα Μεσσαροπούλου να συμπληρώνει: «Εγώ μίλησα με τον Πέτρο Κωστόπουλου και μου είπε πως δεν ίσχυαν τα όσα γράφονταν. Δεν ήταν τόσο σοβαρό. Μου είπε πως το αυτοκίνητο διαλύθηκε και ότι η Αμαλία ήταν στο ξενοδοχείο με τη μητέρα της και πως έκανε χειρουργική επέμβαση 20 λεπτών για τα σπασμένα πλευρά».