Τσίπρας για Ευαγγελισμό: Χθες ήταν ήρωες – Σήμερα η φωνή τους ενοχλεί την κυβέρνηση

«Χθες ήταν “οι ήρωες με τις λευκές και τις πράσινες μπλούζες”, που τους χειροκροτάμε στα μπαλκόνια. Σήμερα οι ήρωες δε δικαιούνται να έχουν φωνή, όταν αυτή ενοχλεί την κυβέρνηση. Χθες πήγε ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης σε νοσοκομείο μαζί με τις κάμερες για να “τιμήσει τους ήρωες”. Σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, τους έστειλε τις αστυνομικές δυνάμεις για να διαλύσουν την συγκέντρωσή τους στον Ευαγγελισμό».

Αυτό αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στο Facebook, την οποία συνοδεύει με σχετικό βίντεο από τη σημερινή συγκέντρωση εργαζομένων του νοσοκομείου.

Επικρίνοντας την κυβέρνηση, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει ότι «τους ήρωες τους θέλουμε δηλαδή στην πρώτη γραμμή, να διακινδυνεύουν τη ζωή τους, χωρίς πολλές φορές τον απαραίτητο εξοπλισμό, αλλά όχι και να βγάζουν και γλώσσα». «Να δουλεύουν τους θέλουμε. Όχι να διαμαρτύρονται, να ζητάνε προστατευτικά υλικά, διαγνωστικά τεστ, διορισμούς μόνιμων γιατρών και εν τέλει να μας χαλάνε το προφίλ», προσθέτει στο ίδιο πνεύμα.

Σημειώνει ότι «οι άνθρωποι που με αυταπάρνηση και αυτοθυσία έχουν σηκώσει στην πλάτη τους όλη την Ελλάδα εν μέσω πανδημίας, αξίζουν καλύτερης αντιμετώπισης».

Ο κ. Τσίπρας υπογραμμίζει ότι «όσο και να προσπαθεί κανείς να τους φιμώσει με αποφάσεις διοικητών νοσοκομείων που απαγορεύουν δηλώσεις τους στα ΜΜΕ ή με αστυνομικούς που διαλύουν συγκεντρώσεις τους, η φωνή τους είναι τόσο δυνατή που θα φθάσει σε κάθε σπίτι. Γιατί αυτές τις μέρες κάθε σπίτι, κάθε οικογένεια, κάθε Έλληνας και κάθε Ελληνίδα, είναι στο πλευρό τους».

https://www.facebook.com/tsiprasalexis/videos/147242083388547/

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Τουρκία: Ο πρόεδρος του Γαλλικού Πρακτορείου ζητά την «άμεση απελευθέρωση» του κρατούμενου δημοσιογράφου του
26 Μαρτίου, 2025
Λευκός Οίκος: Ρωσία και Ουκρανία συμφώνησαν για κατάπαυση πυρός στη Μαύρη Θάλασσα – Οι όροι της Μόσχας και η στάση Ζελένσκι
26 Μαρτίου, 2025
Ο οίκος Moody’s αναβάθμισε την πιστοληπτική ικανότητα του Δήμου Αθηναίων
25 Μαρτίου, 2025
Χανιά: Άνδρας καταπλακώθηκε από τρακτέρ – Μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο
25 Μαρτίου, 2025
Η πρώτη αντίδραση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου μετά την συνέντευξη της Έλενας Χριστοπούλου
25 Μαρτίου, 2025
Σουδάν: Εκατοντάδες άμαχοι νεκροί από βομβαρδισμό σε αγορά
25 Μαρτίου, 2025
Πολεοδομία Ρόδου: Πειθαρχικό έλεγχο για τους δικαστές της υπόθεσης ζητά ο Άρειος Πάγος
25 Μαρτίου, 2025
Ανήλικη κατήγγειλε βιασμό από τον 47χρονο θείο φίλης της – Την επιβεβαιώνει παιδοψυχολόγος
25 Μαρτίου, 2025
Χάος στην Τουρκία: Συλλήψεις, απαγορεύσεις και φοιτητικά μποϊκοτάζ
25 Μαρτίου, 2025
Συγκλονιστικές εικόνες στη Λαμία: Μαθητής Ειδικού Γυμνασίου σηκώθηκε από το αναπηρικό αμαξίδιο και παρέλασε όρθιος
25 Μαρτίου, 2025