Τσίπρας για Μητσοτάκη: Όσο κι αν τον στηρίξει η διαπλοκή, ξέρει καλά ότι είναι πλέον τελειωμένος

Σε κλοιό Μητσοτάκη βρίσκεται η χώρα είπε απόψε από την Κομοτηνή ο Αλέξης Τσίπρας με την επισήμανση πως η τραγωδία που εξελίσσεται με την πανδημία έχει ονοματεπώνυμο, υπογραφή και υπεύθυνο.

Για μία ακόμη ο Αλέξης Τσίπρας ανέβασε τους αντιπολιτευτικούς τόνους και αποκάλεσε τον πρωθυπουργό μόνιμη καρικατούρα των τηλεοράσεων καθώς εμφανίζεται να αυτοσυγχαίρεται ενώ έχει κηρύξει τρεις φορές το τέλος της πανδημίας.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επανέλαβε για μία ακόμη φορά πως αν η κυβέρνηση “ούτε θέλει ούτε μπορεί να προστατεύσει την κοινωνική πλειοψηφία τότε ήρθε η ώρα να φύγει” για να σημειώσει με νόημα: “Δεν υπάρχει αμφιβολία όσο και να τον στηρίξουν τα media όσο και να τον στηρίξει η διαπλοκή το ξέρει καλά κι ίδιος ότι είναι πλέον τελειωμένος. Είναι ήδη ο απερχόμενος πρωθυπουργός της χώρας”. Συνεχίζοντας στον ίδιο τόνο ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε πως αυτό που δεν θέλουν να αποδεχτούν όσοι ξέρουν ότι είναι τελειωμένη υπόθεση ως πρωθυπουργός είναι ότι η επόμενη κυβέρνηση θα είναι προοδευτικη και ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν γίνουν. “Αυτό δεν είναι επιδίωξη κομματικού στόχου αλλά κοινωνική αναγκαιότητα γι’ αυτό και θα εκπληρωθεί θέλουν δεν θέλουν τα λογής συμφέροντα” είπε χαρακτηριστικά.

Ολοκληρώνοντας την περιοδεία του στη Θράκη ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε τους πολίτες να συμμετάσχουν στην πορεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προς το συνέδριό του είτε ως μέλη είτε ως υποστηρικτές και συγχρόνως να δώσουν ελπίδα σε όλους όσοι απείχαν στις προηγούμενες εκλογές. Τόνισε ότι “κοντοζυγώνει η ώρα που θα μετρηθούμε πάλι” και σημείωσε πως η μοναδική επιλογή για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι η νίκη στις εκλογές.