Τσίπρας: Με πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ ξεκλειδώνει ο σχηματισμός προοδευτικής κυβέρνησης

Μακράς πνοής κυβέρνηση τετραετίας είναι ο στόχος που έχει βάλει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για το κόμμα του, ο οποίος τονίζει ότι ο στόχος αυτός ξεκλειδώνει με τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στην κάλπη της απλής αναλογικής, στην κάλπη της 21ης Μαΐου.

Ο Αλέξης Τσίπρας στο δρόμο προς την κρίσιμη κάλπη της Κυριακής απευθύνει κάλεσμα στους αναποφάσιστους, τους συνταξιούχους που εξαπατήθηκαν όπως δηλώνει από τον κ. Μητσοτάκη, αλλά και τους νέους να πάνε στην κάλπη και να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ. Εμφατική ήταν η αναφορά του στους νέους. Αν θέλετε να τιμωρήσετε το καθεστώς Μητσοτάκη πηγαίνετε στην κάλπη για να ρίξετε στον κουβά τις δημοσκοπήσεις που προφητεύουν άλλα τέσσερα χρόνια στοχοποίησης, αδιαφορίας, αυταρχισμού και αλαζονείας, ήταν η αναφορά του κ. Τσίπρας χθες στη Θεσσαλονίκη.

Ψηλά στην προεκλογική ατζέντα κρατά την υπόθεση των υποκλοπών, με σκληρή κριτική προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τονίζοντας ότι μόνο με νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και κυβέρνηση προοδευτικής συνεργασίας θα υπάρξει κάθαρση και φως στο μεγαλύτερο σκάνδαλο εναντίον της δημοκρατικής λειτουργίας από τη μεταπολίτευση και μετά. Με νίκη της ΝΔ δηλώνει ο Τσίπρας θα υπάρξει συγκάλυψη και δε θα μάθουμε ποτέ ποιος κρατά τα στοιχεία των παρακολουθήσεων για να εκβιάζει το μισό πολιτικό και επιχειρηματικό σύστημα, είπε χθες ο κ. Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος σήμερα το βράδυ μιλά σε προεκλογική συγκέντρωση στο Ηράκλειο.