Τσίπρας: «Ό,τι είχε να πει το είπε στη δήλωσή του – Όλοι θα κριθούν από τα αποτελέσματα»

«Ο Αλέξης Τσίπρας ό,τι είχε να πει το είπε στη δήλωσή του. Κανένα άλλο σχόλιο, όλοι θα κριθούν από τα αποτελέσματα» ήταν το σχόλιο του περιβάλλοντος του πρώην Πρωθυπουργού σε ερώτηση του Newpost.gr σχετικά με τις εξελίξεις στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Τσίπρας είχε ζητήσει από τον κ. Κασσελάκη να προσφύγει εκ νέου στα μέλη για ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του, έπειτα από τα όσα προηγήθηκαν τις τελευταίες ημέρες.

«Δεν μπορώ ούτε να παραμείνω σιωπηλός, ούτε όμως και να παραβρεθώ σε ένα συνέδριο που έχει δρομολογηθεί ώστε να αγνοήσει τα κρίσιμα προβλήματα εν ονόματι μιας επίπλαστης αισιοδοξίας», είχε σημειώσεις σε ανάρτηση – παρέμβαση του ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας παίρνοντας θέση για τις εσωκομματικές εξελίξεις.

Ο πρώην πρωθυπουργός είχε ξεκαθαρίσει ότι η μόνη του φιλοδοξία είναι να ξαναγίνει η προοδευτική παράταξη ελπίδα για την κοινωνία, υπογραμμίζοντας ότι θα είναι πάντα παρών και θα αναλαμβάνει την ευθύνη να παρεμβαίνει όποτε το κρίνει απαραίτητο.