Τσίπρας: «Τόσο ερωτευμένος που είναι ο σταθμός μαζί μου, είπα να ανταποκριθώ την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου» (vid)

Ο Αλέξης Τσίπρας… επέστρεψε ύστερα από 2,5 και πλέον χρόνια στον ΣΚΑΪ και το πρώτο που τον ρώτησαν οι δημοσιογράφοι Ντσούνος και Κούτρας είναι γιατί άργησε τόσο…

«Είπαμε ποιος είναι ο καλύτερος για την ημέρα των ερωτευμένων; Ο Αλέξης Τσίπρας» είπαν αρχικά οι παρουσιαστές, με τον κ. Τσίπρα να αποκρίνεται: «Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή. Τόσο ερωτευμένος που είναι ο σταθμός μαζί μου, είπα κι εγώ να ανταποκριθώ σήμερα».

Για τον ΣΚΑΪ και την κριτική που ασκεί η αντιπολίτευση στο κανάλι του Φαλήρου ο κ. Τσίπρας είπε ότι «έχει έντονη άποψη. Θα κέρδιζε αν ήταν λιγότερο μεροληπτικός» και πρόσθεσε: «Το πρόβλημα στη χώρα και στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, δεν είναι ο ΣΚΑΪ που έχει άποψη, αλλά και το υπόλοιπο σκηνικό επιλέγει να έχει μεροληπτική στάση» τόνισε και πρόσθεσε: «Ο ΣΚΑΪ έχει άποψη, λέει ότι έχει μια συγκεκριμένη άποψη, αλλά υπάρχει έλλειμμα πλουραλισμού στα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας».

Κληθείς να σχολιάσει περαιτέρω ο κ. Τσίπρας ξεκαθάρισε ότι «Δεν είναι κατά του Τσίπρα και κατά του ΣΥΡΙΖΑ το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, αλλά η κυβέρνηση έχει επιλέξει ένα τοπίο ενημέρωσης μονοφωνικό. Είδατε με τη λίστα Πέτσα τι έγινε, που δόθηκε δημόσιο χρήμα σε ανύπαρκτα κανάλια και σάιτ».

https://twitter.com/Marka2_/status/1493147008764424196

-Ad-