Tweet από το παρελθόν Τσίπρα σε Μητσοτάκη: «Πάτε καλά; Δεν έχετε εικόνα τι έχετε μαζέψει γύρω σας»

Mε ποσταρίσματα της υπεύθυνης από πλευράς της κυβέρνησης για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα κυρίας Αγαπηδάκη απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας στην πρωθυπουργική αξίωση να βάλει στη θέση του τον βουλευτή Π. Πολάκη.

“Είναι κρίσιμο θέμα το ότι επιλέξατε να επιτεθείτε στον ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του και να μού ζητήσετε παραιτήσεις . Κακώς το θίξατε. Δεν είπατε κουβέντα για την μέγιστη αθλιότητα του κ. Χρυσοχοίδη που είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έκαψε 100 ανθρώπους στο μάτι και την ίδια στιγμή φέρατε στα κυβερνητικά έδρανα αντί να σας συνοδεύει η κυρία Μενδώνη, η κυρία Αγαπηδάκη. Συμπαθεστάτη μου φαίνεται θέλω να ομολογήσω ότι δεν έχω πλήρη γνώση της δουλειάς της μπορεί να με ενημερώσει αν καταδέχεται να συνομιλεί με εγκληματικά ανήθικους” Στο σημείο αυτό ανέγνωσε ανάρτηση της κυρίας Αγαπηδάκη στις 5 Δεκεμβρίου 2016: “Ας πουμε ένα σύνθημα που όλους μάς ενώνει :ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ δολοφόνοι”. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συνέχισε: Σεπτέμβριος του 2016 “Εμείς πάντως θέλαμε να φύγεις με εκλογές Αλέξη. Εσύ θέλησες να γνωρίσεις τα καμαράκια του Κορυδαλλού”.

Ακολούθως ο Αλέξης Τσίπρας διερωτήθηκε: “Πάτε καλά; Προφανώς δεν έχετε εικόνα τί έχετε μαζέψει γύρω σας. Και συνέχισε από τις αναρτήσεις της κυρίας Αγαπηδάκη: “Αλέξη ντροπή να φτύνεις τους πολίτες δεν κάνεις για πρωθυπουργός είσαι εγκληματικά ανήθικος”

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία υπεραμύνθηκε του ρόλου των και της δύναμης των social media λέγοντας πως “εάν δεν υπήρχε το διαδίκτυο δεν θα μπορούσαν κρίσιμες δημόσιες καταγγελίες να αναδειχθούν “από το σκόιλ ελ κίκου το προγραμμα του κυρίου Βρούτση, τις μάσκες αεροστατα, τα πτυχία Διαματάρη, την Πάρνηθα και την Ικαρία που βγήκαν από διαδίκτυο που όταν “φουντώνει’ δίνετε εντολή στον κ. Ζούλα για ντιρεκτίβες να μην παίζουν πλάνα από Ικαρία και φωτογραφίες Λιγνάδη που να εμφανίζεται μόνος του.