Τζιτζικώστας: Τον άλλο μήνα οι πολύ ευχάριστες ανακοινώσεις για την ανάπλαση της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης

Τι δήλωσε ο Απόστολος Τζιτζικώστας μιλώντας σε εκδήλωση της Marketing Greece.

«Μέσα από ευρωπαϊκούς πόρους θα γίνει η ανάπλαση της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Τον άλλο μήνα θα έχουμε και τις σχετικές πολύ ευχάριστες ανακοινώσεις» δήλωσε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, μιλώντας σε εκδήλωση της Marketing Greece για την παρουσίαση έρευνας σχετικά με την τουριστική ταυτότητα της πόλης.

Ο κ. Τζιτζικώστας ανέφερε επίσης ότι με χρηματοδότηση από ευρωπαϊκούς πόρους θα προχωρήσει και το σχέδιο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την ανάπλαση όλου του παραλιακού μετώπου μήκους σαράντα χιλιομέτρων. Παράλληλα σχολίασε ότι με αντίστοιχους πόρους κατασκευάστηκε το νέο μουσείο στη Βεργίνα και χρηματοδοτήθηκαν οι εργασίες στο ανάκτορο των Αιγών, το Σπήλαιο των Πετραλώνων και την Αμφίπολη.

Ενόψει, άλλωστε, των ευρωεκλογών σημείωσε: «είμαστε δύο μήνες πριν από τις ευρωπαϊκές εκλογές. Καλό είναι να αναλογιστούμε τι θα σήμαινε αν πάρουμε τις εκλογές αυτές ελαφρά τη καρδία. Το θέμα μας αφορά άμεσα γιατί μέσα από εκεί (από ευρωπαϊκούς πόρους) κάνουμε όλες τις υποδομές και υποδομές όχι μόνο για τον τουρισμό αλλά και υποδομές που αφορούν τη ζωή μας άμεσα, σχολεία, νοσοκομεία».