Β. Κεχαγιά: Τι είπε για τις ευρωεκλογές και τον πήχη που θέτει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Για τα «πυρά» που δέχεται ο Στέφανος Κασσελάκης, για την Αριστερά, τις ευρωεκλογές αλλά και για το πώς θα κινηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αν επιτύχει τον στόχο του στις ευρωεκλογές μίλησε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Βούλα Κεχαγιά στο αναλυτικό δελτίο ειδήσεων του ΕΡΤNews και τον Γιώργο Κουβαρά.

«Δεν κινούμαστε σε ρυθμούς life style» τόνισε η κα Κεχαγιά ενώ επισήμανε ότι «οι προτάσεις που παρουσιάζουμε σε όλα τα επίπεδα για τις γενοκτονίες, για την εγκληματικότητα, για την ασφάλεια, για το πώς θα έρθει μια καλύτερη μέρα για τους πολίτες, δεν είναι σε καμία περίπτωση life style. Να ρωτήσω κάτι κ. Κουβαρά, όταν βλέπουμε τον πρωθυπουργό να κάνει TikTok το οποίο είναι απολύτως αποδεκτό, εγώ ως πολίτης το αποδέχομαι (…) και να διαφημίζει παπούτσια τα οποία είναι και συγκεκριμένης μάρκας που φέρουν το λογότυπο της Νέας Δημοκρατίας, xωρίς τον Περισσό τολμώ να παρατηρήσω, και επικαλείται και τον υπουργό, τον κ. Άδωνι Γεωργιάδη, τον υπουργό Υγείας, ο οποίος μία μέρα πριν έχει αποκαλέσει μάπα τον κ. Στέφανο Κασσελάκη, αυτό δεν είναι lufe style υποθέτω. Είναι λιώνω τα παπούτσια μου στον πολιτικό στίβο».

Για το ότι o ΣΥΡΙΖΑ δέχεται πυρά με την κατηγορία ότι δημιουργεί τοξικό κλίμα και επενδύσει σε αυτό, η κα Κεχαγιά ανέφερε: «Τα τελευταία χρόνια και εν προκειμένω τους τελευταίους μήνες από τότε που ανέλαβε ο Στέφανος Κασσελάκης την ηγεσία του κόμματος, η κριτική που δεχόμαστε είναι σε επίπεδο επίθεσης. Που βρίσκεται η τοξικότητα όταν αμυνόμαστε στις επιθέσεις που δεχόμαστε; Πριν από την παρέλαση της 25ης Μαρτίου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ο κ. Μαρινάκης, η κυβέρνηση ας μην το προσωποποιήσω κατήγγειλε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι πάει να στήσει προβοκάτσιες στις παρελάσεις εναντίον των στελεχών της ΝΔ και της κυβέρνησης. (…) Αυτό αν δεν είναι τοξικότητα, τι μπορεί να είναι;».

Η κα Κεχαγιά υπογράμμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «είναι ένα πολύ το σύγχρονο κόμμα, απευθύνεται σε καθένα που νιώθει ότι εφάπτεται με τις αξίες και τις αρχές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, με όσα πρεσβεύει η ηγεσία του και τα στελέχη του. (…) Είναι ένα κόμμα ανοιχτό στην κοινωνία που θέλει να την βοηθήσει για μία καλύτερη ζωή».

Στη συνέχεια διευκρίνισε: «Δεν απευθυνόμαστε στον χώρο της ΝΔ και την ακροδεξιά».

Αναφορικά με τις ευρωεκλογές η κα Κεχαγιά σημείωσε: «Στόχος μας είναι να μειωθεί το 41% της Νέας Δημοκρατίας».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Ηράκλειο: Προθεσμία να απολογηθούν την Τρίτη έλαβαν και οι υπόλοιποι τρεις συλληφθέντες της σπείρας διακίνησης ναρκωτικών
22 Φεβρουαρίου, 2025
Επίθεση στο Βερολίνο: «Το μίσος για τους Εβραίους ήταν το κίνητρο του δράστη»
22 Φεβρουαρίου, 2025
Θρίλερ στη Βούλα: Αυτή είναι η Κινέζα που βρέθηκε κρεμασμένη στην σπηλιά
22 Φεβρουαρίου, 2025
Νοίκιασε αυτοκίνητο, αγόρασε ποτά και ηχοσύστημα αποστέλλοντας με e-mail πλαστά καταθετήρια από τράπεζες
22 Φεβρουαρίου, 2025
Γεωργιάδης για Τέμπη: «Οι πολλές ευγένειες τελειώσανε. Όλο αυτό πια είναι γελοιότητα. Δεν ντρέπονται επιτέλους;»
22 Φεβρουαρίου, 2025
Έρευνες για βιασμό γυναίκας στη Χαλκίδα: Τέσσερις συλλήψεις και κατασχέσεις όπλων
22 Φεβρουαρίου, 2025
Μάντζος για το επεισόδιο με συνεργάτιδά του στη Βουλή: «Υπήρξε έντονη διαφωνία, λιποθύμησε και χτύπησε στην πόρτα»
22 Φεβρουαρίου, 2025
e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών από τις 24 έως τις 28 Φεβρουαρίου
22 Φεβρουαρίου, 2025
Κακοκαιρία Coral: Μέχρι και τη Δευτέρα το έντονο κύμα ψύχους – Τα νέα στοιχεία της ΕΜΥ
22 Φεβρουαρίου, 2025
Μεσσηνία: Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δύο κρατουμένων που απέδρασαν από τα κρατητήρια
22 Φεβρουαρίου, 2025