Β. Κορκίδης: Επίτιμος πρόεδρος της ΕΣΕΕ

Επίτιμος πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας ανακηρύχθηκε ο Βασίλης Κορκίδης.

Στην ετήσια γενική συνέλευση της ΕΣΕΕ, του απονεμήθηκε η τιμητική πλακέτα «για τις μακροχρόνιες και εξαιρετικές υπηρεσίες, που έχει προσφέρει στον εμπορικό κόσμο της χώρας, καθώς και την πολύπλευρη συνεισφορά και βοήθεια του στην μικρομεσαία επιχειρηματικότητα» όπως αναφέρει σχετική, σημερινή, ανακοίνωση.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Κορκίδης, ο οποίος είναι πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά, με την ευκαιρία της ανακήρυξης του σε επίτιμο πρόεδρο της ΕΣΕΕ, μεταξύ άλλων, σημείωσε: «…Σας υπόσχομαι να επιτιμώ τον τίτλο που μου αποδώσατε και θα είμαι πάντα δίπλα σας, όχι σε ωραίες εκδηλώσεις, όχι μόνο στα εύκολα, αλλά και στα δύσκολα. Όσο μάλιστα θα είμαι στο Επιμελητήριο Πειραιά και φυσικά θα εργάζομαι στην επιχείρηση μου, δηλώνω παρών και μάχιμος, για το εμπόριο και τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα του τόπου μας, που επάξια εκπροσωπεί η ΕΣΕΕ.

Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο, το ΔΣ και τα μέλη της ΓΣ της ΕΣΕΕ για τη μεγάλη τιμή που μου κάνατε. Η αναγνώριση και η επιβράβευση μου, δίνει νόημα και αξία στα όσα κάναμε μαζί μία ολόκληρη δεκαετία. Μου δώσατε δύναμη και αγάπη και θα είστε πάντα όλοι “επίτιμοι” στη καρδιά μου!».