Βαλσαμίδης: Σημαντική μαρτυρία για το θάνατο του – Ψάχνουν στις κάμερες (video)

O θάνατος του ηθοποιού Στράτου Βαλσαμίδη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του, έχει εξελιχθεί πλέον σε θρίλερ.

Η ένοικος της πολυκατοικίας, μπροστά στην οποία εντοπίστηκε το αυτοκίνητο, μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο», στον ΣΚΑΪ. Όπως είπε ο κ. Γιώργος, «δεν είχα δει ποτέ το όχημα. Είναι σίγουρο ότι αν υπήρχε εδώ έστω και μία ημέρα, θα το έβλεπα και εγώ και ο ένοικος του πρώτου ορόφου».

Παράλληλα, σύμφωνα με την εκπομπή, κάμερα ασφαλείας του Πολιτιστικού Κέντρου στην περιοχή φέρεται να έχει καταγράψει καρέ καρέ τη διαδρομή του οχήματος του ηθοποιού.

Τα ίχνη του 34χρονου Στράτου Βαλσαμίδη είχαν χαθεί εδώ και μία εβδομάδα και οι συνθήκες που ο νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή προκαλούν πολλά ερωτηματικά, καθώς το αυτοκίνητο βρέθηκε σε δρόμο που είχε κίνηση, κάτι που καθιστά σχεδόν αδύνατο να βρισκόταν εκεί νεκρός επί μία εβδομάδα χωρίς να το αντιληφθεί κανείς.

Μάλιστα σύμφωνα την εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο», στον ΣΚΑΪ, στο άψυχο σώμα του ηθοποιού εντοπίστηκαν αμυχές.

Μιλώντας στην εκπομπή, η δικηγόρος της οικογένειας του 34χρονου ηθοποιού, Σοφία Πολυζωγοπούλου, τόνισε πως «από τις μέχρι τώρα πληροφορίες που έχουμε, υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια. Η αιτία θανάτου είναι αδιευκρίνιστη αυτή τη στιγμή, αλλά τα σημάδια στο σώμα του έχουν προκληθεί εν ζωή. Δεν είναι σοβαρά, αλλά γεννούν πολλά ερωτηματικά για το γεγονός ότι δημιουργήθηκαν εν ζωή».

Τι έδειξαν τα πρώτα στοιχεία:

Ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας και ιατροδικαστής – γιατρός δημόσιας υγείας, Σωκράτης Τσαντίρης, είπε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» πως ο θάνατός του πρέπει να επήλθε τουλάχιστον 48 ώρες πριν βρεθεί.

«Περισσότερες απαντήσεις για τα ακριβή αίτια θανάτου αναμένεται να δώσουν οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις», πρόσθεσε, σύμφωνα με το anikolouli.gr.

Σύμφωνα με μαρτυρία στην εκπομπή από την περιοχή του Χαλανδρίου, μια γυναίκα είπε πως είδε το αυτοκίνητο του ηθοποιού έξω από το σπίτι της, λίγες μέρες πριν εντοπιστεί νεκρός. Της έκανε εντύπωση το γεγονός ότι από ένα άλλο αυτοκίνητο βγήκαν δυο ύποπτα άτομα και επιβιβάστηκαν στο μαύρο Fiat Punto του Στράτου Βαλσαμίδη.