Βάρη-Φονικό σε ταβέρνα: Αυτόπτης μάρτυρας – «Έτσι τους σκότωσαν – Είδα δύο πτώματα» (video – εικόνες από το σημείο)

Σκηνές φαρ ουέστ σημειώθηκαν σε ταβέρνα στη Βάρη το απόγευμα της Κυριακής!

Τέσσερα άτομα εισέβαλαν με πυροβόλα όπλα στις 18:30 και άνοιξαν πυρ σε συγκεκριμένα παρέα περίπου 10 ατόμων. Από τις σφαίρες τρεις θαμώνες τραυματίστηκαν.

Τα τρία θύματα μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο Βούλας και πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυο υπέκυψαν στα τραύματά τους, ενώ μία γυναίκα είναι βαριά τραυματισμένη.

Οι αρχές δεν αποκλείουν να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ενώ έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Αυτόπτης μάρτυρας που ήταν εκείνη τη στιγμή στην ταβέρνα περιέγραψε με ανατριχιαστικό τρόπο τις λεπτομέρειες του φονικού.

Βάρη: Μακελειό σε ταβέρνα – Οι πρώτες εικόνες

Μακελειό σε πολύ γνωστή ταβέρνα στα «Βλάχικα» της Βάρης το απόγευμα της Κυριακής (19/01) με δύο νεκρούς και μία τραυματία.

Δύο άτομα τραυματίστηκαν θανάσιμα και μια γυναίκα ελαφρά το απόγευμα σε ταβέρνα της Βάρης, όταν δέχθηκαν πυροβολισμούς από άγνωστους.

Συγκεκριμένα, τέσσερις άνδρες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους μπήκαν μέσα στην ταβέρνα και πλησίασαν στο τραπέζι, όπου έτρωγαν τα θύματα. Αμέσως μετά άνοιξαν πυρ και σκότωσαν τους δύο άνδρες μπροστά στις οικογένειές τους.

-Ad-