Βάρη: Νέο βίντεο ντοκουμέντο με τους Σέρβους εκτελεστές

Σε βίντεο που μετέδωσε το OPEN φαίνεται η ομάδα των Σέρβων να περνά από δρόμο, λίγο πριν βρεθεί έξω από την ταβέρνα και εκτελέσει τους Σλοβένους. 

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιότητας από τη δράση των Σέρβων μαφιόζων που εκτέλεσαν 2 44χρονους Σλοβένους μαφιόζους στην Βάρη, τον Ιανουάριο του 2020.

Τότε είχαν εντοπίσει τους Σλοβένους ενώ γευμάτιζαν σε ταβέρνα στην Βάρη, και τους σκότωσαν μπροστά στις οικογένειές τους.

Δείτε το βίντεο του OPEN:




 

Πως η Αστυνομία έφτασε στα ίχνη τους

Η Ελληνική Αστυνομία μέσω της εκπροσώπου Τύπου Κωνσταντίας Δημογλίδου και του Διευθυντή Ασφάλειας Αττικής υποστρατήγου Φώτη Ντουίτση εξήγησαν πως έφτασαν στα ίχνη των δραστών. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις πρόκειται για εκτελεστές μέλη συμμορίας που είχε διαπράξει 60 ανθρωποκτονίες σε όλη την Ευρώπη.

Μέλη της συμμορίας είχαν εκτελέσει τον Ιανουάριο του 2020 δύο 44χρονους άνδρες από τη Σλοβενία που γευμάτιζαν με τις οικογένειές τους σε ταβέρνα στη Βάρη. Το συμβόλαιο θανάτου όπως ανακοίνωσαν ότι κόστισε συνολικά 2 εκατ. ευρώ.

Επιπλέον μέλη της οργάνωσης τον Ιούλιο του 2020 συμμετείχαν σε διπλή δολοφονία Γιουγκοσλάβων (ένας Σέρβος 44 ετών και ο άλλος Μαυροβούνιος 46 ετών τα θύματα), στην ευρύτερη περιοχή του Χαλικούνα στην Κέρκυρα, όπου εντοπίστηκαν νεκροί, μέσα σε σταθμευμένο αυτοκίνητό, στο πάρκινγκ καταλύματος που είχαν νοικιάσει. Στο σημείο είχαν εντοπισθεί 29 κάλυκες.

Έχουν ταυτοποιηθεί συνολικά 39 μέλη της οργάνωσης και εξιχνιάστηκαν οι 4 δολοφονίες που έγιναν στην Ελλάδα. Οι δράστες όπως ειπώθηκε ήταν αδίστακτοι και δεν υπολόγιζαν τα παράπλευρα θύματα. Από τα 39 μέλη της οργάνωσης οι 17 βρίσκονται σε φυλακές.

Όσον αφορά στους στόχους που είχαν βάλει στην Ελλάδα, όταν τους εντόπισαν ήρθαν στη χώρα μας με πλαστά έγγραφα και χρησιμοποιώντας οδούς που ακολουθούν οι διακινητές μεταναστών. Παράλληλα χρησιμοποιούσαν διάφορα μέσα για να καλύψουν τα ίχνη τους, ενώ διακινούσαν εύκολα χρήματα και όπλα.