Βασίλης Κούκουρας σε Μαρία Λεκάκη on air: «Γεια σου Πέγκυ μοναδική μου αγάπη» (vids)

Βασίλης Κούκουρας: Ο Βασίλης Κούκουρας μίλησε ξανά για την μεγάλη επιτυχία του «Κωνσταντίνου και Ελένης» και τον ρόλο του ως Μάνθος Φουστάνος ενώ μίλησε «στον αέρα» με την «Πέγκυ Καρρά» κατά κόσμον, Μαρία Λεκάκη.

Βασίλης Κούκουρας: Ο πασίγνωστος ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε πως παρόλο που τον κρατάει στην επικαιρότητα με τις συνεχείς επαναλήψεις, ίσως να του έκανε και κακό στην καριέρα του αφού ταυτίστηκε τελικά μόνο με έναν ρόλο.

Στη συνέχεια, ο Βασίλης Κούκουρας αφού παραδέχθηκε πως δεν θα ήταν αρνητικός σε μία συνέχεια του «Κωνσταντίνου & Ελένης», αποκάλυψε πως έμαθε πρόσφατα ότι η Ελένη Ράντου δεν τον ήθελε στην σειρά!

Απαντώντας στο αν θα έπαιζε στο sequel της σειράς είπε: «Αν μου γινόταν πρόταση να ξαναπαίξω στη συνέχεια της σειράς, θα το έκανα».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, τότε πήρε τηλέφωνο την Μαρία Λεκάκη, την τηλεοπτική παρτενέρ του Μάνθου, δηλαδή την Πέγκυ ή «γκαρσόνα β’». «Γεια σου Πέγκυ, μοναδική μου αγάπη» ήταν τα λόγια του ηθοποιού με την Μαρία Λεκάκη να του απαντάει «Που είσαι ρε Μάνθο μοναδική μου αγάπη»!

Οι δύο τους είχαν έναν απολαυστικό διάλογο με τον ηθοποιό να συγκινείται. «Δεν ξέρω αν τα νέα παιδιά περνάνε τόσο καλά όσο εμείς τότε. Δεν υπήρχαν κόντρες. Υπήρχε το σενάριο με δομημένους χαρακτήρες. Τα σενάρια που γράφονται τώρα ίσως έχουν κάποια θέματα. Για αυτό δεν ταυτίζεται ο κόσμος με τους ηθοποιούς» σχολίασε φανερά φορτισμένος.

Στην ερώτηση του αν γινόταν sequel της σειράς, η διάσημη πλέον πρωταγωνίστρια δήλωσε ότι θα το έκανε ακόμα και αν είναι «με τα μπαστούνια» ενώ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δήλωσε οn camera πως ξεκινάει καμπάνια για την επιστροφή του «Κωνσταντίνου και Ελένης».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=5J4gJUB7HTI