Βασίλης Κουβέλης: Θέλω να προσφέρω στην πολιτιστική αναβάθμιση της Πεντέλης

«Πιστεύω ότι έχω να προσφέρω στο Δήμο με τις γνώσεις μου και να βοηθήσω στα πολιτιστικά δρώμενα τα οποία θεωρώ ελλιπή, ειδικά σε ότι αφορά τις δράσεις για τους νέους της περιοχής», αναφέρει σε συνέντευξή του στο newsique.gr ο Βασίλης Κουβέλης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πεντέλης με τον Συνδυασμό «Mπορούμε Καλύτερα» και τη Νατάσσα Κοσμοπούλου.

Σε ό,τι αφορά το όραμά του τονίζει ότι «θέλουμε την προστασία και την ανάδειξη του Πεντελικού Όρους, ως φυσικό πολιτιστικό και ιστορικό μνημείο, σε συνδυασμό με τη δημιουργία ενός πράσινου Μητροπολιτικού Πάρκου, ελεύθερο για τους πολίτες με πολιτιστικές και αθλητικές δράστηριότητες για όλους».

Σχετικά με τους λόγους που τον οδήγησαν στο να είναι υποψήφιος, ο Βασίλης Κουβέλης, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Θεωρώ πως ο καθένας μας πρέπει να κάνει ό,τι περισσότερο μπορεί για τον τόπο που ζει ώστε να γίνει καλύτερος».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Βασίλη Κουβέλη στο newsique.gr:

Βασίλη γιατί κατεβαίνεις Δημοτικός Σύμβουλος με τη Νατάσσα Κοσμοπούλου και τον Συνδυασμό ‘Μπορούμε Καλύτερα”;

Με τη Νατάσσα Κοσμοπούλου γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και γνωρίζω πολύ καλά το ήθος της και την αγάπη της για τον τόπο μας. Θεωρώ ότι δίνει αξία με ό,τι καταπιάνεται και το ίδιο επιτυχημένη είναι και στη δουλειά της ως δικηγόρος. Ασχολείται με τα κοινά στην πόλη μας, πολλά έτη και είναι άνθρωπος που μπορεί και έχει λύσει αρκετά προβλήματα, όπως για παράδειγμα και το ζήτημα του Δάσους Παπαδημητρίου. Κατεβαίνω ως δημοτικός σύμβουλος μαζί της, επειδή γεννήθηκα και μένω στα Μελίσσια και θεωρώ πως ο καθένας μας πρέπει να κάνει ό,τι περισσότερο μπορεί για τον τόπο που ζει ώστε να γίνει καλύτερος.

Επαγγελματικά ασχολείσαι με τη μουσική;

Σπούδασα ηλεκτρολόγος μηχανικός στο ΤΕΙ Πειραιά κι εργαζομαι ως ηλεκτρολόγος. Θα μπορουσα λοιπόν να πω ότιασχολούμαι ημιεπαγγελματικά με τη μουσική, που είναι η μεγάλη μου αγάπη. Παιζω ηλεκτρική κιθάρα στο συγκρότημα zero2nothing, με το οποίο έχουμε ένα δίσκο και αυτή τη στιγμή δημιουργούμε τον δεύτερο.

Βασίλης Κουβέλης: Πιστεύω ότι έχω να προσφέρω στο Δήμο με τις γνώσεις μου και να βοηθήσω στα πολιτιστικά δρώμενα τα οποία θεωρώ ελλειπή, ειδικά σε ότι αφορά τις δράσεις για τους νέους της περιοχής.

Αν εκλεγείς τι θα ήθελες να κάνεις ως δημοτικός σύμβουλος;

Πιστεύω ότι έχω να προσφέρω στο Δήμο με τις γνώσεις μου και να βοηθήσω στα πολιτιστικά δρώμενα τα οποία θεωρώ ελλιπή, ειδικά σε ότι αφορά τις δράσεις για τους νέους της περιοχής. Μου αρέσει πολύ που το πρόγραμμα του Συνδυασμού μας, εστιάζει στο νοικοκύρεμα του Δήμου, σε θέματα καθημερινότητας, γαι την επίλυση χρόνιων προβλήμάτων όπως η καθαριοτητα, ο ελλειπής φωτισμός, οι λακούβες, το κυκλοφοριακό, η πολιτική προστασία.Θεωρώ πολύ τίμιο αυτό που υποστηρίζει η επικεφαλής του Συνδυσμού και Υποψήφια Δήμαρχος Πεντέλης Νατάσσα Κοσμοπούλου, “λέμε λίγα για να κάνουμε περισσότερα”, επειδή όλοι υπόσχονται και στο τέλος καταλήγουμε στα ίδια.

Το όραμά σου για τον Δήμο Πεντέλης ποιο είναι;

Το όραμα μου, συμπίτπει ακριβώς με το όραμα της Νατάσσας Κοσμοπούλου και του Συνδυασμού που συμμετέχω. Θέλουμε την προστασία και την ανάδειξη του Πεντελικού Όρους, ως φυσικό πολιτιστικό και ιστορικό μνημείο, σε συνδυασμό με τη δημιουργία ενός πράσινου Μητροπολιτικού Πάρκου, ελεύθερο για τους πολίτες με πολιτιστικές και αθλητικές δράστηριότητες για όλους, με την ενοποίηση των εκτάσεων τους Δάσους Παπαδημητρίου, του ΝΙΕΝ και των Εξοχών Χωροφυλακής, συνολικής έκτασης 220 στρεμμάτων.