Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της Έρρικα Μπρόγιερ (pics&video)

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της Έρρικας Μπρόγιερ, η οποία «έφυγε» προ ημερών από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών, ύστερα από μάχη με τον καρκίνο.

Από νωρίς έφθασαν στο Κοιμητήριο Ζωγράφου συγγενείς, φίλοι αλλά και συνάδελφοι της αγαπημένης ηθοποιού, ενώ συντετριμμένη καλείται να αποχαιρετήσει την μητέρα της η κόρη που απέκτησε με τον Κώστα Βουτσά, Σάντρα. Η ίδια ζήτησε αντί για στέφανα να δοθούν χρήματα στο Σπίτι του Ηθοποιού ή στο Ταμείο αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Ο ίδιος ο Κώστας Βουτσάς δεν παρέστη, καθώς όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν του είναι δύσκολο να πηγαίνει σε κηδείες. Δεν παρέστη όμως ούτε η αδελφή της, Μαργαρίτα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.

Μεταξύ των επωνύμων, που παρευρίσκονται στην κηδεία, είναι ο Νίκος Χατζηνικολάου με τη σύζυγό του, η Άννα Φόνσου, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Αντώνης Λουδάρος, η Μπέσυ Μάλφα, ο Σπύρος Μπιμπίλας κ.α

Το τελευταίο διάστημα η Έρρικα Μπρόγιερ νοσηλευόταν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας έχοντας στο πλευρό της την κόρη της, την αδερφή της Μαργαρίτα και ανθρώπους του στενού οικογενειακού της περιβάλλοντος.

Η σταρ του ελληνικού κινηματογράφου αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την παράσταση «Η Παριζιάνα» στην οποία εμφανιζόταν ως guest. Ο παραγωγός ενημέρωσε τους συντελεστές αλλά και το κοινό ότι η ίδια αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας και θα απουσίαζε κάποιο διάστημα από την παράσταση.

-Ad-