Βαθμολογία Superleague: Ξανά στην κορυφή ο Ολυμπιακός

Βαθμολογία : Δείτε πως διαμορφώνεται η βαθμολογία της Super League 1 μετά και το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.

Βαθμολογία Superleague: Ο Ολυμπιακός «καθάρισε» με τα γκολ των Σεμέδο (9’) και Καμαρά (77’) την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και παρέμεινε αφεντικό της Super League 1, αφού διατηρήθηκε στην πρώτη θέση και στο +2 από τον ΠΑΟΚ. Στην 5η θέση και στο -8 από την κορυφή οι «κιτρινόμαυροι».

Συνολικά ανώτεροι οι «ερυθρόλευκοι», αλλά ξέμειναν από τρεξίματα στο δεύτερο μέρος, δείχνοντας ότι τους έλειψε η φρεσκάδα και κινήθηκαν πιο χαμηλά από τα δικά τους στάνταρ. Το «πάλεψε» το παιχνίδι η Ένωση, αλλά η έλλειψη ποιότητας και ίσως η ατολμία της να της στέρησαν κάτι θετικό.

Έπειτα από χρήση VAR, δεν μέτρησε τέρμα του Ελ Αραμπί στο 26’, σε φάση που Τσιντώτας και Βράνιες έκαναν «δώρο» την μπάλα στον 32χρονο φορ, με τον Ζόρζε Σόουζα να δίνει φάουλ για το χέρι του Γκιγέρμε στο ξεκίνημα της φάσης.

Βαθμολογία Superleague: Ξανά στην κορυφή ο Ολυμπιακός

Το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής βρήκε τον Ολυμπιακό νικητή, αφού κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 της ΑΕΚ.

Κάπως έτσι, οι Πειραιώτες ανέβηκαν ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας, με τους «κιτρινόμαυρους» να υποχωρούν στην 5η θέση και στο -8. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται δεύτερος με μόλις δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό, ενώ μεγάλη μάχη γίνεται ήδη για την εξάδα. Στην… ουρά της βαθμολογίας, ο Πανιώνος παραμένει ουραγός με 2 βαθμούς, ακολουθεί ο Παναιτωλικός με δύο, ενώ αύριο ολοκληρώνεται η αγωνιστική με το ματς Αστέρας Τρίπολης-Λαμία.

Οι συνθέσεις

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Τσιμίκας, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Γκιγέρμε, Μπουχαλάκης (89′ Λοβέρα), Καμαρά, Ποντένσε, Σουντανί (60′ Μασούρας), Ελ Αραμπί (72′ Γκερέρο).

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Τσιντώτας, Λόπες, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Γαλανόπουλος (58′ Σιμάο), Σιμόες, Ντέλετιτς (66′ Βέρντε), Αλμπάνης (72′ Γιακουμάκης), Λιβάγια, Ολιβέιρα.

-Ad-