Βγήκε από τη ΜΕΘ η 9χρονη που προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα

Βγήκε από τη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου Κρήτης η 9χρονη μαθήτρια Δημοτικού, που προσβλήθηκε με μηνιγγιτιδοκοκκική μηνιγγίτιδα.

Υπενθυμίζεται ότι η μαθήτρια από την Κρήτη μεταφέρθηκε εσπευσμένα την προηγούμενη εβδομάδα στο νοσοκομείο με συμπτώματα μηνιγγίτιδας, παρουσιάζοντας υψηλό πυρετό και εξανθήματα και οι γιατροί που την εξέτασαν, διαπίστωσαν ότι έχει προσβληθεί από μηνιγγιτιδοκοκκική μηνιγγίτιδα, κρίνοντας αναγκαία την εισαγωγή της στη ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου την Παρασκευή.

Σύμφωνα με το Creta24, ο οργανισμός της 9χρονης ανταποκρίθηκε άμεσα στη θεραπεία των γιατρών και έτσι οι γιατροί της έδωσαν εξιτήριο από τη ΜΕΘ.

Για το περιστατικό ενημερώθηκαν τόσο οι αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες όσο και ο ΕΟΔΥ, που βρέθηκε στο σχολείο της 9χρονης προκειμένου να δώσει οδηγίες στους δασκάλους και τους μαθητές.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Αρίστος Δοξιάδης: Παραιτήθηκε ο υφυπουργός Έρευνας και Καινοτομίας
16 Μαρτίου, 2025
Αρχίζουν αύριο οι εξετάσεις PISA στα σχολεία
16 Μαρτίου, 2025
Κατώτατος μισθός: Ανακοινώνεται τις επόμενες μέρες η νέα αύξηση
16 Μαρτίου, 2025
Συγχαρητήρια από Γεραπετρίτη και Ζαχαράκη στο νέο Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Ιωάννη
16 Μαρτίου, 2025
Μπάγερν Μονάχου: Πέθανε ο Φριτς Σέρερ
16 Μαρτίου, 2025
Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησε την 20χρονη σύντροφό του
16 Μαρτίου, 2025
Γιάννης Μπέζος: «Δεν πολυβλεπόμαστε με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου»
16 Μαρτίου, 2025
Θεοδωρικάκος: «Με τον νέο αναπτυξιακό νόμο στοχεύουμε στην αντιμετώπιση του δημογραφικού»
16 Μαρτίου, 2025
Καιρός: Πού θα ρίξει χιόνια τις επόμενες ημέρες
16 Μαρτίου, 2025
Νίκος Πλακιάς για τον ανασχηματισμό: «Όποιος και να ήταν υπουργός θα έφερνε τα παιδιά μου πίσω;»
16 Μαρτίου, 2025