Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Προφυλακίστηκε ένας 32χρονος

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας ακόμη άνδρας κατηγορούμενος στην υπόθεση μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό. Ο 32χρονος με καταγωγή από το Πακιστάν, μετά την απολογία του ενώπιον του 14ου τακτικού ανακριτή, κρίθηκε προφυλακιστέος καθώς οι ισχυρισμοί του ότι δεν έχει σχέση με την υπόθεση φαίνεται πως δεν έπεισαν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος προέβαλε τον ισχυρισμό πως η ανήλικη έχει μπερδέψει τα πρόσωπα. Μάλιστα, ο 32χρονος, ο οποίος εργάζεται σε πρατήριο καυσίμων στο κέντρο, φέρεται να ζήτησε να μεταβεί στο χώρο η 12χρονη προκειμένου να διαπιστώσει ότι οι περιγραφές της δεν αφορούν το συγκεκριμένο βενζινάδικο.

Το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου πέρασε και ένας 43χρονος, πατέρας τριών παιδιών με καταγωγή από την Αλβανία, ο οποίος μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του δυο φορές το μήνα.

Ο 43χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίστηκε ότι δεν απουσίαζε από τη δουλειά του κατά το διάστημα που η 12χρονη κατήγγειλε πως έπεσε θύμα του. Ο κατηγορούμενος προκειμένου να στηρίξει τον ισχυρισμό του φέρεται να προσκόμισε στην ανάκριση και σχετικά αποδεικτικά στοιχεία από τον εργοδότη του. Επιπλέον, κατέθεσε αίτημα για να γίνει άρση του τηλεφωνικού του απορρήτου καθώς επιμένει ότι δεν μίλησε ποτέ με την ανήλικη και κάνει την εκτίμηση ότι τον έχει μπερδέψει με άλλο πρόσωπο.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, μετά την απολογία του προφυλακίστηκε για την υπόθεση και ένας 46χρονος πατέρας δυο παιδιών από το Πακιστάν, ιδιοκτήτης καταστήματος κινητής τηλεφωνίας.
Συνολικά , οι μέχρι τώρα οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση είναι 38. Οι 30 βρίσκονται στη φυλακή, μεταξύ των οποίων και η μητέρα της 12χρονης.