Βιασμός 15χρονου: Τι ισχύει με τον 6ο και τα κορίτσια

Στην ανακρίτρια ανηλίκων απολογήθηκαν δύο ακόμα κατηγορούμενοι, ανήλικοι, για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού 15χρονου στο Ίλιον.

Οι κατηγορούμενοι αρνούνται την κατηγορία του βιασμού, όμως δεν έπεισαν με τα όσα είπαν και διετάχθη η προφυλάκισή τους.

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν δύο ακόμα ανήλικοι κατηγορούμενοι για τον ομαδικό βιασμό 15χρονου στο Ίλιον. Συνολικά έξι κατηγορούμενοι βρίσκονται στη φυλακή για τη σοκαριστική αυτή υπόθεση.

Οι πρώτοι τρεις κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι το περασμένο Σάββατο και ο τέταρτος ανήλικος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, λόγω ηλικίας, καθώς για λίγες μέρες δεν είχε συμπληρώσει το 15ο έτος.

Στον ανήλικο επιβλήθηκαν οι όροι της παρακολούθησης από κοινωνικό λειτουργό και της εμφάνισης στο ΑΤ της περιοχής του.

Η έρευνα συνεχίζεται για το εντοπισμό και των υπολοίπων κατηγορουμένων.

Μάλιστα ο ένας ανήλικος από την 8μελή ομάδα των αγοριών φέρεται να έχει διαφύγει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αλβανία, ώστε να αποφύγει τη σύλληψη.

Οι Αρχές εξετάζουν ακόμη και το ρόλο που παίζουν σε αυτή την υπόθεση και τέσσερα ανήλικα κορίτσια.

Πρόκειται για τρεις 15χρονες και μία 14χρονη, οι οποίες με βάση την κατάθεση του 15χρονου δεν είχαν κάποιο ρόλο αλλά φέρεται να βρίσκονταν μπροστά τη στιγμή του μαρτυρίου, του ομαδικού βιασμού του και της καταγραφής του σε βίντεο από κινητά τηλέφωνα.