Βιασμός 24χρονης: «Μίλησε» το DNA – Βρέθηκε γενετικό υλικό άνδρα

Ξετυλίγεται σιγά – σιγά το κουβάρι της πολύκροτης υπόθεσης βιασμού στη Θεσσαλονίκη, με θύμα την 24χρονη Γεωργία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ολοκληρώθηκε η ανάλυση του DNA από ευρήματα που περισυνέλλεξαν οι Αρχές στη σουίτα του ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με το MEGA, η πρώτη εξέταση DNA στα ρούχα της Γεωργίας Μπίκα έδειξε ότι στο μανίκι βρέθηκε σπερματική κηλίδα αλλά και βιολογικό υλικό στο μπροστινό τμήμα. Από την ανάλυση προέκυψε ότι το γενετικό υλικό ανήκει σε άνδρα και το βιολογικό στην ίδια και τον άνδρα. Επίσης δεν έχει εντοπιστεί αξιοποιήσιμο βιολογικό υλικό στο εσώρουχο ή το σώμα της 24χρονης που να ανήκει σε άλλο άτομο πλην τις ίδιας.

«Καταρχάς το DNA αποτυπώνει την ταυτότητα κάποιου ανθρώπου και είναι τελείως απόλυτο και μοναδικό. Μπορεί να έχει μπλεχτεί και με 2o και με 3ο DNA στο δείγμα που έχει παρθεί. Αν είναι ένα άτομο θα είναι ένα» είπε ο γενετιστής Δρακούλης Γιαννουκάκος στο MEGA. Σε ερώτηση της Σίσσυς Χρηστίδου για το DNA και αν αυτό αλλάζει αναλόγως με το αν προέρχεται από αδέρφια ή από δίδυμα αδέρφια: «αν είναι ομοζυγωτικοί δίδυμοι εκεί το DNA μοιάζει όντως πάρα πολύ, είναι σχεδόν 100% ίδιο. Αν είναι όμως από διαφορετικό ωάριο, διζυγωτικοί είναι διαφορετικό».

-Ad-