Βιασμός 24χρονης: Μυστήριο με τις τοξικολογικές – Γιατί «ταξίδεψε» δείγμα στην Ελβετία;

Πολλά ερωτήματα έχει προκαλέσει το γεγονός ότι μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων στις οποίες υπεβλήθη η 24χρονη από τη Θεσσαλονίκη, η οποία καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού, σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου, κατά τη διάρκεια πρωτοχρονιάτικου πάρτι.

Μάλιστα, δείγματα που ελήφθησαν θα αποσταλούν σε εργαστήριο της Ελβετίας που διαθέτει εξειδικευμένο εξοπλισμό για την ανίχνευση συγκεκριμένων ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε, καθώς στην Ελβετία υπάρχει πλήρης ενημερωμένη λίστα με ναρκωτικές και διεγερτικές ουσίες που κυκλοφορούν, ώστε να έχουν ξεκάθαρη εικόνα.

Παρόλα αυτά, ερωτήματα προκαλεί το γεγονός ότι χθες διέρρευσε η είδηση στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA ότι εντοπίστηκαν ουσίες που επηρεάζουν το νευρικό σύστημα, και οι οποίες μπορούν να οδηγήσουν σε νάρκωση, ιδίως αν συνδυαστούν με αλκοόλ.

Την ίδια στιγμή, η παρουσιάστρια της εκπομπής διερωτήθηκε πώς είναι δυνατόν 14 μέρες τώρα να μην έχει ξεκινήσει καν η έρευνα, τη στιγμή που έχουν περάσει τόσες ημέρες από την εξέταση.

Από την πλευρά του, ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης ανέφερε «με ποιο βιολογικό τρόπο διατηρήθηκε το δείγμα ούρων και κάτω από ποιες συνθήκες θα ταξιδέψει στην Ελβετία», συμπληρώνοντας ότι ουδέποτε έχει συμβεί κάτι τέτοιο στο παρελθόν σε παρόμοιες υποθέσεις.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Ζάκυνθος: Τα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές για τη δολοφονία της συμβολαιογράφου – Οι γρίφοι και το ύποπτο αυτοκίνητο
24 Φεβρουαρίου, 2025
Σεισμική δόνηση 4,4 Ρίχτερ μεταξύ της Σαντορίνης και της Αμοργού
24 Φεβρουαρίου, 2025
Μπαλάσκας για Βασίλη Καλογήρου: «Δεν επέδειξε προβληματικό χαρακτήρα και δεν προκύπτει από καμία κατάθεση που δόθηκε»
24 Φεβρουαρίου, 2025
Στη φυλακή 68χρονος προπονητής τάε κβον ντο που βίαζε 12χρονη αθλήτριά του
24 Φεβρουαρίου, 2025
Τροχαίο στο Αιγάλεω: Στο νοσοκομείο και σε σοβαρή κατάσταση ένας νεαρός μετά από ανατροπή κλεμμένης μοτοσικλέτας
24 Φεβρουαρίου, 2025
Άλιμος: Αγοράκι 3 ετών βρέθηκε να τρέχει ξυπόλητο μέσα στο κρύο
24 Φεβρουαρίου, 2025
«Ο πάπας Φραγκίσκος ξύπνησε και δεν πονάει, η θεραπεία συνεχίζεται»: Νέα ενημέρωση από το Βατικανό
24 Φεβρουαρίου, 2025
Γιώργος Λιάγκας για Αλέξη Κούγια: «Γνωρίζαμε ότι έχει επιδεινωθεί πολύ η κατάσταση της υγείας του και μάλιστα απότομα»
24 Φεβρουαρίου, 2025
Αντιδημαρχος Καθημερινότητας Σύρου: «Μου ζήτησαν να μαζέψω νεκρή γάτα και να την πάω για καύση»
24 Φεβρουαρίου, 2025
Για πρώτη φορά επιβολή προστίμου στους χρήστες πειρατικού οπτικοακουστικού περιεχομένου
24 Φεβρουαρίου, 2025