Βιασμός 24χρονης: Μυστήριο με τις τοξικολογικές – Γιατί «ταξίδεψε» δείγμα στην Ελβετία;

Πολλά ερωτήματα έχει προκαλέσει το γεγονός ότι μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων στις οποίες υπεβλήθη η 24χρονη από τη Θεσσαλονίκη, η οποία καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού, σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου, κατά τη διάρκεια πρωτοχρονιάτικου πάρτι.

Μάλιστα, δείγματα που ελήφθησαν θα αποσταλούν σε εργαστήριο της Ελβετίας που διαθέτει εξειδικευμένο εξοπλισμό για την ανίχνευση συγκεκριμένων ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε, καθώς στην Ελβετία υπάρχει πλήρης ενημερωμένη λίστα με ναρκωτικές και διεγερτικές ουσίες που κυκλοφορούν, ώστε να έχουν ξεκάθαρη εικόνα.

Παρόλα αυτά, ερωτήματα προκαλεί το γεγονός ότι χθες διέρρευσε η είδηση στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA ότι εντοπίστηκαν ουσίες που επηρεάζουν το νευρικό σύστημα, και οι οποίες μπορούν να οδηγήσουν σε νάρκωση, ιδίως αν συνδυαστούν με αλκοόλ.

Την ίδια στιγμή, η παρουσιάστρια της εκπομπής διερωτήθηκε πώς είναι δυνατόν 14 μέρες τώρα να μην έχει ξεκινήσει καν η έρευνα, τη στιγμή που έχουν περάσει τόσες ημέρες από την εξέταση.

Από την πλευρά του, ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης ανέφερε «με ποιο βιολογικό τρόπο διατηρήθηκε το δείγμα ούρων και κάτω από ποιες συνθήκες θα ταξιδέψει στην Ελβετία», συμπληρώνοντας ότι ουδέποτε έχει συμβεί κάτι τέτοιο στο παρελθόν σε παρόμοιες υποθέσεις.

-Ad-