αρχείου

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Τι έδειξε η τοξικολογική εξέταση

Περισσότερο φως ρίχνουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων στην υπόθεση του ομαδικού βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το Mega, το πόρισμα από τις τοξικολογικές εξετάσεις επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς της 24χρονης.

Ειδικότερα, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, εκτός από αλκοόλ στο αίμα της 24χρονης εντοπίστηκαν ουσίες που επηρεάζουν το νευρικό σύστημα και μπορεί να οδηγήσουν σε νάρκωση ιδίως αν συνδυαστούν με αλκοόλ.

Υπενθυμίζεται ότι αν επιβεβαιωθεί ο βιασμός της 24χρονης, μπορεί να επιβληθούν στους δράστες μέχρι και ισόβια.

Το περιπολικό έξω από το ξενοδοχείο την ώρα του πάρτι

Στο μικροσκόπιο φαίνεται πως βρίσκεται -αναφορικά με τον καταγγελλόμενο ομαδικό βιασμό της 24χρονης- και η κατάθεση μιας 18χρονης, η οποία ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι ότι κατά τη διάρκεια του πάρτι έφτασε περιπολικό της αστυνομίας στο ξενοδοχείο και μάλιστα προκλήθηκε αναστάτωση.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, από χθες το μεσημέρι βρίσκονται σε εξέλιξη δύο έρευνες για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Χθες το μεσημέρι ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος παρήγγειλε στην αντεισαγγελέα Μαργαρίτα Χρα και εκείνη με τη σειρά της διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση, που θα διενεργήσει η ασφάλεια προκειμένου να αποδειχθεί αν πίσω από την οργάνωση αυτών των πάρτι βρίσκεται κύκλωμα μαστροπείας. Κι αυτό γιατί στην κύρια δικογραφία υπάρχει μία κατάθεση 18χρονης, που δήλωσε ότι όταν πήγε στο πάρτι στο πολυτελές ξενοδοχείο είδε κοπέλες που της φάνηκαν ότι ήταν εκδιδόμενες.

Στο πλαίσιο της έρευνας θα εξεταστούν και άλλα στοιχεία όπως αυτό που προέκυψε από κατάθεση της κοπέλας ότι κατά τη διάρκεια του πάρτι έφτασε περιπολικό της αστυνομίας στο ξενοδοχείο και μάλιστα προκλήθηκε αναστάτωση, ενώ κάποιοι έσπευσαν να χαμηλώσουν την ένταση της μουσικής.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια μάρτυρα, τότε εμφανίστηκε μία άλλη νεαρή που φώναξε: «τι ανησυχείτε αφού είμαι εγώ εδώ;».

-Ad-