Βιασμός ανήλικης από ιερέα: «Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να πέσω σε έναν γκρεμό», λέει ο πατέρας του

«Με πήρε τηλέφωνο μέσα από τη ΓΑΔΑ και έκλαιγε. Μου έλεγε “πατέρα, σώσε με, δεν ξέρω τι συμβαίνει, δεν ξέρω γιατί είμαι εδώ, δεν ξέρω τι να κάνω”» είπε ο ιερέας που συνελήφθη για βιασμό ανηλίκου.

Ο πατέρας του κατηγορούμενου ιερέα μίλησε στον Alpha και την Τατιάνα Στεφανίδου για τη συνομιλία που είχε με τον γιο του, ο οποίος τον κάλεσε μέσα από τη ΓΑΔΑ και κατά δήλωσή του δεν ήξερε γιατί τον κρατούσαν.

«Πέφτω από τα σύννεφα, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να πέσω σε έναν γκρεμό» λέει στη συνέχεια ο πατέρας του ιερέα που συνελήφθη, ο οποίος, όπως δήλωσε μεγάλωσε μόνος του πέντε παιδιά γιατί η πρεσβυτέρα τον εγκατέλειψε για έναν άλλο άνδρα, με τον οποίο μάλιστα αργότερα τους πάντρεψε.

Η πρώτη δήλωση της συζύγου του ιερέα

«Είμαστε όλοι σε πολύ ευάλωτη κατάσταση. Όταν είμαστε έτοιμοι, θα απαντήσουμε σε όλα αυτά που ακούστηκαν» δήλωσε η σύζυγος του ιερέα που συνελήφθη για βιασμό ανήλικης στα Κάτω Πατήσια, στο Star.

Σημειώνεται ότι στο πλευρό του ιερέα ο οποίος κατηγορείται για την αποτρόπαια αυτή πράξη, στάθηκε νωρίτερα και η κόρη του η οποία φώναζε ότι ο πατέρας της «είναι αθώος».