Βιασμός ανήλικης από τον πατριό : «Είναι άρρωστος μαζί μου»

«Είναι άρρωστος μαζί μου»… τα λόγια της 17χρονης που έπεσε θύμα βιασμού από τον 47χρονο πατριό της συγκλονίζουν.

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στη Θεσσαλονίκη η υπόθεση ασέλγειας ανήλικης από τον πατριό της, ο οποίος συνελήφθη και προφυλακίστηκε.

Ο 47χρονος, απολογούμενος, αρνήθηκε την εις βάρος του κατηγορία, ισχυριζόμενος ότι δεν συνέβη τίποτα μεταξύ τους. Αναφορικά με μηνύματα ερωτικού περιεχομένου που φέρεται να της έστελνε μέσω κινητού τηλεφώνου, ο κατηγορούμενος -σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά- είπε ότι η κοπέλα πήρε την συσκευή του και τα συνέταξε η ίδια, στέλνοντάς τα στο δικό της κινητό, προκειμένου να τον ενοχοποιήσει. Οι ισχυρισμοί του όμως, δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα που ομόφωνα τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο πατριός, επί δύο χρόνια, από το 2019 έως το 2021, κακοποιούσε κατ’ εξακολούθηση την ανήλικη.

«Δεν είχε περάσει ποτέ από το μυαλό της μητέρας μου κάτι τέτοιο», δήλωσε στην εκπομπή Live News του Mega η 17χρονη, η οποία μίλησε για το μαρτύριο που βίωνε τόσο καιρό.

Ο 47χρονος είχε γνωρίσει το κορίτσι σε ηλικία 4 ετών.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, καθώς και για απόπειρα για τα ίδια αδικήματα.

Ανήμερα του Πάσχα, ο 47χρονος φέρεται ότι αποπειράθηκε ξανά να ασελγήσει σε βάρος της κόρης του χωρίς τη συναίνεσή της.

Ο κατηγορούμενος πήρε νέα προθεσμία για να προετοιμάσει την υπεράσπισή του.

-Ad-