Βιασμός ανήλικης: «Δεν το λες πουθενά, γιατί δεν θα σε πιστέψει κανείς και θα εκτεθείς» της έλεγε ο ιερέας

Σοκάρουν οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας μετά τη σύλληψη του ιερέα, πατέρα τριών παιδιών, για τον βιασμό ανήλικης στα Κάτω Πατήσια. «Μου έλεγε ότι δεν είναι μόνο ο πνευματικός μου πατέρας, ότι μπορώ να τον βλέπω και σαν πατέρα μου κανονικό, ότι μπορώ να τον εμπιστευτώ για όλα, για τα μυστικά μου αλλά και για τα ερωτικά.

“Ό,τι γίνεται μένει εδώ για τους δυο μας και δεν το λες πουθενά, γιατί δεν θα σε πιστέψει κανείς και θα εκτεθείς και εσύ και η οικογένειά σου”, μου έλεγε», υποστήριξε το κορίτσι στην κατάθεσή του, σύμφωνα με την εκπομπή TlIve.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, μια μέρα ζήτησε από το κορίτσι να του στείλει μια γυμνή φωτογραφία. Τότε, στις αρχές του 2019, ήταν περίπου 13 ετών. Το παιδί έστειλε τη φωτογραφία και έστειλε και ο ιερέας δική του άσεμνη φωτογραφία.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, την έβαζε να εξομολογηθεί και μετά τη βίαζε, λέει το 17χρονο σήμερα κορίτσι, για όσα έζησε από τα τέλη του 2019 έως τα μέσα του 2020.

Ο 37χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες του καναλιού, προχωρούσε στις αρρωστημένες πράξεις του στο χώρο του αυτοκινήτου, στο κατηχητικό ή στο χώρο του γραφείου του.

-Ad-