Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: «Τηλεφωνήματα από γυναίκες που φαίνεται να κακοποιήθηκαν με παρόμοιο τρόπο»

Η ιατροδικαστής δεν αποκλείει να έχουν γίνει ασελγείς πράξεις στην 24χρονη Γεωργία η οποία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στη Θεσσαλονίκη, όπως ανέφερε ο δικηγόρος της Θανάσης Ζιώγας. Ο δικηγόρος αναφέρθηκε στην κλινική εξέταση της ιατροδικαστού και σημείωσε ότι αναμένονται τα στοιχεία των τοξικολογικών και λοιπών εξετάσεων προκειμένου να υπάρχει πλήρης εικόνα.

«Η κλινική εξέταση της ιατροδικαστού δείχνει ότι υπάρχουν εκχυμώσεις στον αριστερό και δεξιό μηρό, στην κνήμη, υπάρχει δηλαδή μια πίεση που δημιούργησε τις μελανιές. Η ιατροδικαστής δεν αποκλείει να έχουν γίνει ασελγείς πράξεις στην καταγγέλλουσα. Οι τοξικολογικές και παρόμοιες εξετάσεις αναμένονται. Όταν βγουν όλες μαζί, θα έχουμε ένα πλήρες, ξεκάθαρο συμπέρασμα για το πόσοι ασέλγησαν στην κοπέλα και αν υπήρχε βία, αν της είχαν χορηγηθεί ουσίες» ανέφερε ο δικηγόρος της 24χρονης στο Mega.

Ο κ. Ζιώγας είπε πως ο ίδιος έχει δεχτεί δύο τηλεφωνήματα από γυναίκες που φαίνεται να κακοποιήθηκαν με παρόμοιο τρόπο, κάνοντας έκκληση σε γυναίκες που έχουν υποστεί κάτι ανάλογο να το καταγγείλλουν.

«Κάνουμε έκκληση αν έχουν υποστεί το ίδιο, να βγουν και να καταγγείλουν. Οι προσπάθειές μου συνεχίζονται ώστε οι κυρίες αυτές να έρθουν στις Αρχές και να εμπιστευτούν τις Αρχές για να αποδοθεί δικαιοσύνη» ανέφερε.

«Ο βασικός κατηγορούμενος τηλεφώνησε στη Γεωργία»

Όπως είπε ο δικηγόρος «φαίνεται από τη δικογραφία ότι ο βασικός κατηγορούμενος, αυτός που κατηγορείται για βιασμό, τηλεφώνησε συγκεκριμένη ώρα στην καταγγέλλουσα και πήρε το τηλέφωνό της προφανώς από κάποιον».

«Τον άνθρωπο αυτό δεν τον γνώρισε στο πάρτι, δεν συστήθηκαν και δεν μίλησαν» πρόσθεσε ο δικηγόρος.

Καταθέτει την Παρασκευή παρουσία ψυχολόγου η 24χρονη

Η 24χρονη θα καταθέσει εκ νέου ενώπιον των Αρχών, παρουσία ψυχολόγου, την Παρασκευή, όπου και θα παρουσιαστούν στο δικαστήριο στοιχεία των τηλεφωνικών κλήσεων και μηνυμάτων της καταγγέλλουσας, τα οποία δίνει ο ίδιος ο δικηγόρος και δεν πρόκειται για άρση τηλεφωνικού απορρήτου, όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε.

«Δεσμεύτηκα ότι θα προσκομίσω τις τηλεφωνικές κλήσεις που έχει το κινητό της καθώς και το περιεχόμενο των μηνυμάτων που την καλούν να επιστρέψει στο πάρτι», σημείωσε ο συνήγορος.